EUROLEAGUE

Σλούκας: "Το παν να διατηρήσουμε αλώβητη την έδρα μας"

PRELDZIC
PRELDZIC INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το ματς με την Εφές, λέγοντας πώς οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν το παν για να διατηρήσουν αλώβητη την έδρα τους. Τι δήλωσε ο Τζος Πάουελ.

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το πρώτο παιχνίδι με την Εφές στο ΣΕΦ και αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης και στο ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να διατηρήσουν αλώβητη την έδρα τους.

" Είναι δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια σε σχέση με εκείνα που είχαμε παίξει. Υπάρχει μεγάλη διαφορά", είπε αρχικά ο Κώστας Σλούκας και πρόσθεσε:

" Τότε είχαμε χάσει εύκολα εκτός έδρας και νικήσει το ίδιο εύκολα στην έδρα μας. Είναι πολύ σημαντικό το ότι έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και θα κάνουμε το παν για να την κρατήσουμε αλώβητη. Παρόλα αυτά, εδώ που βρισκόμαστε οι πιθανότητες θεωρώ ότι είναι 50-50 για τις δύο ομάδες", είπε ο Κώστας Σλούκας και πρόσθεσε:

" Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να χαλάσουμε τον ρυθμό της Εφές. Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας και δεν πιστεύω ότι έχουμε άγχος όταν παίζουμε εντός έδρας και νιώθουμε καλύτερα όταν αγωνιζόμαστε εκτός. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και όλοι θέλουν να μας κερδίσουν".

Πάουελ: "Κλειδί" η ενέργεια που θα βγάλουμε"

Από την πλευρά του, ο Τζος Πάουελ δήλωσε: " Για εμάς "κλειδί" αποτελεί η ενέργεια που θα βγάλουμε και η άμυνα που θα παίξουμε. Να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν εύκολα στο ανοιχτό γήπεδο και να μην τους αφήσουμε να μας κάνουν μπρέικ, θέλουμε να αρχίσουμε με 2-0, να υπερασπιστούμε το αβαντάζ της έδρας".

Στη συνέχεια ο Αμερικανός σέντερ είπε: " Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και όχι στα ματς που έγιναν. Τους αντιμετωπίσαμε δύο φορές, αλλά αυτά τα ματς ανήκουν στο παρελθόν. Είναι πολύ σημαντικό το σημείο της σεζόν που έχουμε φτάσει και θα πρέπει να δίνουμε πάντα το 100% σε κάθε παιχνίδι. Το πιο σημαντικό κομμάτι αυτή τη στιγμή είναι η πνευματική προετοιμασία".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ