EUROLEAGUE

Επιστροφές, καταστροφές

Επιστροφές, καταστροφές

Στην πρώτη δόση της 5ης αγωνιστικής του ΤΟΡ16, η Φενέρμπαχτσε δεν κατάφερε να φύγει από την ουρά της βαθμολογίας, ενώ η Μακάμπι απώλεσε το αήττητο της, όπως ο Ολυμπιακός έκανε 3-2 το ρεκόρ του.

Ο Ολυμπιακός έκανε δυο τις διαδοχικές νίκες, επιστρέφοντας στη βάση του και τον παλιό καλό του εαυτό, με το 73-55 επί της Μάλαγα, του 2-3 για ρεκόρ. Η Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ έμεινε στην ουρά της βαθμολογίας, του Ε' ομίλου, από τη στιγμή που η Αρμάνι δεν της επέτρεψε να φύγει από το Mediolanum με το "διπλό" ( 90-85). Οι Τζέρελς και Χάκετ φρόντισαν για αυτό.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (31/1) περιλαμβάνει τη συνάντηση των πρωτοπόρων του γκρουπ (Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα, 21.30) και την επίσκεψη της Αναντολού Εφές, στη Βιτόρια για να συναντήσει τη Λαμποράλ Κούτσα (21.45).

Με ηγέτη τον Μίλος Τεόντοσιτς, η ΤΣΣΚΑ έκανε... ηρωική έξοδο από το Μόναχο, παίρνοντας μαζί της το 61-86 επί της Μπάγερν, για να δώσει μεγαλύτερη αξία στη νίκη της περασμένης εβδομάδας επί της Ρεάλ και να βρεθεί στην κορυφή του ομίλου... μέχρι νεοτέρας. Δηλαδή, έως το βράδυ που θα συναντήσει τη Μακάμπι (αυτό θα γίνει στις 21/2), που υπέστη την πρώτη της ήττα. Από ποιον; Μα από τους Μαδριλένους ( 74-68), με τον Σέρχιο Γιουλ να κάνει τη διαφορά στο φινάλε.

Το... μενού ολοκληρώνεται με τα ματς Γαλατασαράι-Ζαλγκίρις (20.00) και Παρτίζαν-Λοκομοτίβ Κουμπάν (21.45).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ