EUROLEAGUE

"Θα παλέψουμε"

"Θα παλέψουμε"
INTIME SPORTS

Ο Ματ Λοτζέσκι έγραψε στο blog του στο Euroleague Greece για το παιχνίδι με τη Μάλαγα, τις προσωπικές του εμφανίσεις στην regular season κόντρα στους Ισπανούς, αλλά και για τη νίκη ψυχολογίας με τη Λαμποράλ.

Καλησπέρα και πάλι ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ματς στην έδρα μας με αντίπαλο τη Μάλαγα. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί, όπως και στα άλλα παιχνίδια και να ανεβάσουμε το τέμπο. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο, καθώς η αναμέτρηση με τους Ισπανούς δεν είναι εύκολη. Μπορεί να τους έχουμε κερδίσει στην πρώτη φάση δύο φορές, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα πραγματικά αυτή την στιγμή, αφού βρισκόμαστε στο Top-16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το θετικό αποτέλεσμα και να παίξουμε πιο γρήγορα. Και η Μάλαγα αγωνίζεται, βέβαια γρήγορα. Της αρέσει αυτό το παιχνίδι και είναι καλή. Θα είναι μία εξαιρετική αναμέτρηση. Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν σκορ και ελπίζω να το απολαύσει ο κόσμος που θα έρθει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να μας στηρίξει. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον ικανοποιήσουμε.

Στην πρώτη φάση της Euroleague είχα κάνει δύο πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι στη Μάλαγα. Αυτό, όμως δεν έχει σημασία τώρα. Αυτό που μετράει και θέλουμε να επικεντρωθούμε είναι το πώς θα αγωνιστούμε και στην άμυνα. Πώς θα είναι η αμυντική μας λειτουργία. Για αυτό θα παλέψουμε.

Είχαμε ανάγκη για την ψυχολογία μας μία τέτοια εμφάνιση απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και καταφέραμε να νικήσουμε. Τώρα θέλουμε να πάρουμε τα δύο διαδοχικά ματς στην έδρα μας κι έπειτα να στρέψουμε την προσοχή μας στην μεγάλη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Αυτά προς το παρόν, να είστε όλοι καλά θα τα πούμε ξανά, Ματ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ