EUROLEAGUE

"Μακάρι να έπαιζα"

"Μακάρι να έπαιζα"
INTIME SPORTS

Ο Ματ Λοτζέσκι έγραψε στο blog του στο Euroleague Greece για το ματς στο ΣΕΦ κόντρα στη Γαλατασαράι και μετράει τις μέρες αντίστροφα μέχρι να επιστρέψει. Μίλησε για τον νέο κόουτς, αλλά και για την καθημερινότητα του ύστερα από τον τραυματισμό του.

"Καλησπέρα παιδιά!

Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι απόλυτα υγιής αυτή την στιγμή και να μπορούσα να παίξω στο ματς κόντρα στην Γαλατασαράι. Δεν μου αρέσει που είμαι ανενεργός. Στάθηκα άτυχος με τον τραυματισμό μου και αυτή την περίοδο κάνω αποθεραπεία ώστε να ξεπεράσω το πρόβλημα μου και να επιστρέψω έτοιμος.

Είναι λίγο βαρετές αυτές οι μέρες. Ατομική προπόνηση, αποθεραπεία και παρακολουθώ τις προπονήσεις της ομάδας. Θέλω να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται στους κανονικούς ρυθμούς μου. Ένιωθα πολύ καλά μέσα στην ομάδα, τόσο από θέμα φυσικής κατάστασης, όσο και από αγωνιστικής πλευράς. Ήμουν σε φόρμα, τα πήγαινα καλά, αλλά ο τραυματισμός μου με πάει λίγο πίσω. Αυτά όμως συμβαίνουν. Σε περίπου δύο με τρεις βδομάδες το αργότερο, αισιοδοξώ να είμαι έτοιμος και να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση ώστε να βοηθήσω και πάλι τον Ολυμπιακό.

Έχουμε στην ομάδα μας ένα νέο προπονητή, τον κόουτς Σφαιρόπουλο. Βλέπω ορισμένες διαφορές σε σχέση με πριν, όπως ότι υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και μαχητικότητα στην άμυνα μας. Πιστεύω ότι προσεγγίζουμε με καλύτερο τρόπο το παιχνίδι μας στην άμυνα σαν ομάδα. Ο κόουτς έχει την δική του φιλοσοφία, την οποία και προσπαθεί να μας την περάσει. Βλέπει με έναν διαφορετικό τρόπο το παιχνίδι μας και θέλει να φέρει νέες ιδέες. Δουλεύουμε σε καινούρια πράγματα, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε λίγο χρόνο και κάποια ματς παραπάνω ώστε να τα εμπεδώσουμε καλύτερα και όλα αυτά να φανούν στην πράξη. Κάνουμε καλή δουλειά πιστεύω.

Οι τελευταίες μέρες, από την στιγμή που τραυματίστηκα, δεν είναι και οι καλύτερες μου. Κάθομαι περισσότερο στο σπίτι και περνάω τον χρόνο μου μαζί με την οικογένεια μου. Βγαίνω ελάχιστα έξω, κυρίως για φαγητό και βόλτες με την γυναίκα και τα παιδιά μου. Είναι κάτι που με ηρεμεί και με κάνει να νιώθω καλύτερα, γιατί ο τραυματισμός μου με στεναχώρησε. Η Αθήνα είναι υπέροχη πόλη, ειδικά τα νότια προάστια όπου και μένω.

Μη νομίζετε όμως πως υπάρχει μπόλικος χρόνος για ξεκούραση. Όταν είσαι τραυματίας περνάς ακόμη περισσότερες ώρες στο γήπεδο. Έρχομαι στο ΣΕΦ πάντα νωρίτερα από την προπόνηση της ομάδας για ατομικό πρόγραμμα, ακολούθως κάνω ένα μικρό ζέσταμα μαζί με τους συμπαίκτες μου με προσοχή σε χαλαρούς ρυθμούς και μετά το τέλος της προπόνησης, την οποία και παρακολουθώ από τον πάγκο, πάω στο γυμναστήριο ξανά για αποθεραπεία. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι γλιτώνεις τα ταξίδια όταν ο Ολυμπιακός παίζει εκτός έδρας. Στεναχωριέμαι που τους βλέπω να προετοιμάζονται για τα παιχνίδια και εγώ δεν μπορώ να τους βοηθήσω. Τους.... ζηλεύω και ανυπομονώ να επιστρέψω. Η αποχή και ο τραυματισμός με έριξαν λίγο ψυχολογικά, αλλά τόσο η οικογένεια μου, όσο και η ομάδα με στηρίζουν και τους ευχαριστώ. Μετράω τις μέρες αντίστροφα μέχρι να γυρίσω.

Η ομάδα όμως προχωράει και κυνηγάει τους στόχους της. Από το καλοκαίρι που ξεκινήσαμε έχουν γίνει ορισμένες αλλαγές, όπως στην θέση του προπονητή, ενώ σιγά-σιγά αλλάζουμε και ορισμένα πράγματα στο αγωνιστικό μας προφίλ. Ελπίζουμε να σας αρέσουν οι όποιες αλλαγές έχουν γίνει. Να ξέρετε πως όλοι μας στην ομάδα δουλεύουμε αρκετά σκληρά και προσπαθούμε μέρα με την μέρα να βελτιωνόμαστε. Παίζουμε πιο σκληρά πλέον και οι συνεχόμενες τελευταίες νίκες μας έχουν δώσει αυτοπεποίθηση.

Ξέρω πως στο ξεκίνημα της σεζόν σας απογοητεύσαμε, φέρνοντας ορισμένα άσχημα αποτελέσματα, αλλά θεωρώ πως πλέον βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που θέλουμε από εσάς την στήριξη σας. Να έρχεστε στο ΣΕΦ. Νιώθουμε υπέροχα όταν βλέπουμε τις εξέδρες γεμάτες από κόσμο. Η παρουσία σας μας δίνει τεράστια δύναμη και μας βοηθάει.

Θα τα πούμε σύντομα, Ματ"

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ