EUROLEAGUE

Preview: Λιμόζ - Τσεντεβίτα

Preview: Λιμόζ - Τσεντεβίτα

Με στόχο την πρώτη τους νίκη στη φετινή Euroleague θα παραταχθούν την Παρασκευή (24/10, 21:00) Λιμόζ και Τσεντεβίτα.

Η Λιμόζ επέστρεψε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης και μετά την ήττα της από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη Nokia Arena (92-76), υποδέχεται την Τσεντεβίτα, η οποία ηττήθηκε, με τη σειρά της, από την Μάλαγα εντός έδρας (63-78). Έτσι, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στόχος και των δύο ομάδων είναι η πρώτη νίκη στη διοργάνωση.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Λιμόζ

Ο Τρεντ Πλάιστεντ έπαιξε στο πρώτο μισό της σεζόν 2010-11 για λογαριασμό της Τσεντεβίτα. Κανένας παίκτης από την εποχή που έπαιξε ο Πλάιστεντ στην ομάδα δεν αγωνίζεται τώρα.

Ο Τζαμάρ Σμιθ έχει ευστοχήσει σε, τουλάχιστον, ένα τρίποντο στα τελευταία 11 παιχνίδια Euroleague που έχει αγωνιστεί.

Ο Λέο Ουέστερμαν έχει πετύχει, τυολάχιστον, ένα τρίποντο στα 11 από τα τελευταία 12 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στη διοργάνωση.

Τσεντεβίτα

Ο Νεμάνια Γκόρντοτς ήταν συμπαίκτης του Λέο Ουέστερμαν κατά τη διάρκεια της σεζόν 2012-13 στην Παρτίζαν Βελιγραδίου. Ηγήθηκαν της ομάδας στην Αδριατική Λίγκα και στο σερβικό πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν.

Ο Ρόκο Ούκιτς ήταν συμπαίκτης του γκαρντ της Λιμόζ, Ραμέλ Κάρι τον τελευταίο 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό. Αμφότεροι βοήθησαν τους "πράσινους" να κατακτήσουν δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος της περασμένης σεζόν.

Ο Φραν Πίλεπιτς ήταν συμπαίκτης του φόργουορντ της Λιμόζ, Άντριεν Μόερμαν κατά τη διάρκεια της σεζόν 2012-13 στη Μπιλμπάο. Βοήθησαν την ομάδα να φτάσει μέχρι τον τελικό του Eurocup.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ