EUROLEAGUE

Το μήνυμα του Γιασικεβίτσιους στον Ομπράντοβιτς για το Final Four

Το μήνυμα του Γιασικεβίτσιους στον Ομπράντοβιτς για το Final Four
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τη σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τονίζοντας πως θα υποστηρίζει την ομάδα του στο Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Η συνέντευξη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Fenerbahce TV με αφορμή την τρίτη διαδοχική συμμετοχή της τουρκικής ομάδας σε Final Four έκρυβε εκπλήξεις, με κυριότερη αυτή της παρουσίας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο προπονητής της Ζάλγκιρις έστειλε το δικό του μήνυμα στον... αντίπαλό του στην EuroLeague, εξηγώντας γιατί θα υποστηρίζει τη δική του ομάδα στο Sinan Erdem.

" Ζέλικο, η ομάδα σου τα πηγαίνει πολύ καλά σε αυτό το σημείο της σεζόν. Όλοι ξέρουν πως είναι μεγάλη τιμή να βρίσκονται στο πλευρό σου και να δουλεύουν μαζί σου. Ακόμη μαθαίνω πολλά πράγματα από σένα και βελτιώνομαι ως προπονητής. Σου εύχομαι τα καλύτερα για το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η Φενέρμπαχτσε είναι η μόνη μου ομάδα που συνεχίζει, οπότε θα πανηγυρίζω για εσάς 100%. Ελπίζω να σε δω το καλοκαίρι, είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε καλά όπως πάντα. Εύχομαι τα καλύτερα και καλή τύχη στο Final Four", ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο "Σάρας".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ