EUROLEAGUE

Ο ηρωικός Τζέισον Γκρέιντζερ

Ο ηρωικός Τζέισον Γκρέιντζερ

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Τζέισον Γκρέιντζερ επιστρέφει πιο γρήγορα από τραυματισμό για να σώσει την ομάδα του, δίνοντάς της πνοή με την καταλυτική του εμφάνιση!

Τον Οκτώβριο του 2012 ήταν η Εστουδιάντες, τώρα η Μάλαγα. Ο Τζέισον Γκρέιντζερ αρέσκεται στο να γίνεται ο ήρωας ενός αγώνα και τα καταφέρνει αρκετά καλά.

Στην πρεμιέρα των φετινών πλέι οφ στην Ισπανία, ήταν να μην παίξει λόγω του ότι είχε τραυματιστεί στο δεξί του μάτι την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο, αγωνίστηκε και μάλιστα ήταν καταλυτικός. Έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με 13 πόντους, 2 ριμπάουντ, 10 ασίστ και βοήθησε σημαντικά τη Μάλαγα στο να πάρει τη νίκη με 78-70 επί της Γκραν Κανάρια και να κάνει το 1-0.

"Στο τέλος του αγώνα, ένιωσα μία ελαφριά πίεση στο μάτι. Ήταν υγρό το μάτι μου κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά με πονούσε λίγο. Δεν υπάρχει όμως χρόνος για ξεκούραση τώρα. Θα συνεχίσω χωρίς κάποια μάσκα, προτιμώ να συνεχίσω χωρίς τη μάσκα, γιατί ο πόνος είναι ο ίδιος", σχολίασε ο Τζέισον Γκρέιντζερ για να συνεχίσει:

"Είναι κάτι που με ενοχλεί πολύ. Ωστόσο, χάρη στη δουλειά του ιατρικού τιμ πονάω λιγότερο απ' ότι περίμενα και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος".

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Οκτώβριο του 2012 ο Γκρέιντζερ είχε βγει από το νοσοκομείο όντας καταβεβλημένος μετά από γαστρεντερίτιδα για να βοηθήσει την Εστουδιάντες σε αγώνα κόντρα στην Βαλένθια.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ