EUROLEAGUE

Ο Αστέρας υποδέχτηκε τον Κάλινιτς

Ο Αστέρας υποδέχτηκε τον Κάλινιτς

Ήταν ο παίκτης που (σύμφωνα με τον Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς) έκανε τους Έλληνες να... τρομάξουν. Ο Νίκολα Κάλινιτς εντάχθηκε στην προετοιμασία του Ερυθρού Αστέρα με τη ψυχολογία στα ύψη, όπως είπε.

Ο Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς παραδέχτηκε πως ο X-factor της Σερβίας στο ματς των ''16'' του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Ελλάδα ήταν ο Νίκολα Κάλινιτς και τα... απίστευτα καρφώματά του.

Ο λόγος; ''Η αλήθεια είναι πως έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για εμάς επειδή τρόμαξε τους Έλληνες! ''.

Ο 23χρονος Σέρβος φόργουορντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και εντάχθηκε στην προετοιμασία του Ερυθρού Αστέρα ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει την ''Zvezda'' στον Δ' όμιλο της Euroleague μαζί με τις Βαλένθια, Λαμποράλ Κούτσα, Γαλατάσαραϊ, Νεπτούνας και τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ανεβάζει την αυτοπεποίθηση στα ύψη και εξήγησε ότι ο φετινός Ερυθρός Αστέρας διαθέτει πολύ καλή ομάδα.

''Όταν είσαι δεύτερος στον κόσμο, σίγουρα έχεις την απαραίτητη ώθηση μέσα στη χρονιά. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη! Μου αρέσει πολύ η ομάδα που έχουμε φέτος. Παρακολούθησα κάποια φιλικά παιχνίδια . Γενικώς, μάθαινα τα νέα και τα αποτελέσματα της προετοιμασίας. Βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο και θα προσπαθήσω ώστε να προσαρμοστώ άμεσα'' εξήγησε κατά την άφιξή του στη Hala Pionir για την πρώτη του προπόνηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ