EUROLEAGUE

Ο Ρίβερς αφήνει το Μόναχο για την Μαδρίτη

Ο Ρίβερς αφήνει το Μόναχο για την Μαδρίτη
INTIME SPORTS

Ο Κ.Σ. Ρίβερς ενημέρωσε την Μπάγερν Μονάχου πως θα αποχωρήσει από την ομάδα, ώστε να επιστρέψει στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία πέρσι κατέκτησε όλους τους τίτλους.

Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ, Κέι Σι Ρίβερς, το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης και ενσωματώθηκε στο ρόστερ της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Κέι Σι Ρίβερς σημείωσε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον γερμανικό σύλλογο, ειδικά στο κομμάτι της επίθεσης, κάτι που αποτυπώνεται και στην στατιστική του: 10.8 πόντοι (45.7%δ, 43.1%τρ, 66.7%), 2.3 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ.

Η καλή του παρουσία στο Μόναχο δεν πέρασε απαρατήρητη από την πρώην ομάδα του και η Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε την επιστροφή του στον σύλλογο, με τον οποίο την περασμένη σεζόν κατέκτησε όλους τους τίτλους και φυσικά το Πρωτάθλημα Ευρώπης στον τελικό του Final-Four της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Κέι Σι Ρίβερς έκανε δεκτή την πρόταση της Ρεάλ, η οποία προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει της συνέχειας, και ενημέρωσε την Μπάγερν Μονάχου πως δεν θα συνεχίσει στον γερμανικό σύλλογο, έχοντας πάρει απόφαση να επιστρέψει στην "Βασίλισσα". Υπενθυμίζεται πως οι Μαδριλένοι βρίσκονται στον ίδιο όμιλο στο TOP-16 με τον Ολυμπιακό.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ