EUROLEAGUE

"Να γίνουμε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης"

"Να γίνουμε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης"

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε στην Euroleague TV και ομολόγησε πως αυτό που θέλει η Ρεάλ είναι να βρεθεί στο Final Four της Μαδρίτης και να πατήσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο άνθρωπος που χειρίζεται τη Ρεάλ, εντός παρκέ, αυτός που τη βοηθά να αλλάξει επίπεδο, που κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, μιλά για τη νέα πρόκληση της "βασίλισσας" και όσα θέλει να παρουσιάσει στη σεζόν που θα ολοκληρωθεί στη Μαδρίτη.

Διαβάστε (ή ακούστε) τι είπε στην τηλεόραση της Euroleague.

Νιώθεις μεγαλύτερη ευθύνη φέτος, ως ο MVP της περασμένης Euroleague;

"Νιώθω πολύ υπερήφανος για τη δουλειά που κάναμε πέρυσι. Αλλά αυτή τη σεζόν πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν, να παίξουμε καλά και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής. Να γίνουμε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης".

Πώς βοηθά την ομάδα ο νέος σου συνεργάτης, Φακού Καπάτσο;

"Τον ξέρω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Είναι πολύ ικανός παίκτης. Θα δώσει πολύ ενέργεια στην ομάδα, πολύ ταλέντο. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω μαζί του κάθε μέρα και γίνομαι καλύτερος".

Είναι η Ρεάλ πιο δυνατή φέτος, με τις προσθήκες που έκανε το καλοκαίρι;

"Ποιος ξέρει; Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε αρκετά καλοί. Υπάρχει εμπειρία, πολλοί καλοί παίκτες, ήλθαν παίκτες που έπαιζαν για ομάδες, οι οποίες άνηκαν στο υψηλότερο επίπεδο της Euroleague. Πιστεύω πως έχουμε ό,τι χρειάζεται για να είμαστε καλύτεροι".

Πόσο δύσκολος είναι ο όμιλος σας (Α', όπου ανήκουν και οι Εφές, Ζάλγκιρις, Νίζνι, Σάσαρι και Ούνικς);

"Είναι δύσκολος. Έχει μεγάλα ταξίδια, πολύ καλές ομάδες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε αρκετά καλό ρόστερ, με βάθος, Ελπίζουμε πως θα είμαστε καλοί, αλλά θα είναι δύσκολο".

Το γεγονός ότι το επόμενο Final Four θα είναι στη Μαδρίτη, σας δίνει εξτρά κίνητρο;

"Το Final Four είναι από μόνο του κίνητρο. Ειδικά φέτος που θα γίνει στη χώρα μας, στην πόλη μας. Ανυπομονούμε να κάνουμε καλή σεζόν και να ετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν έλθει η ώρα".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ