EUROLEAGUE

Λάσο: "Συγκέντρωση για το ματς που έρχεται"

Λάσο: "Συγκέντρωση για το ματς που έρχεται"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πώς η ομάδα του δεν σκέφτεται το πέμπτο παιχνίδι. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο μίλησε για την τέταρτη αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο τεχνικός της Βασίλισσας αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα στο Φαληρικό Στάδιο.

" Δεν σκέφτομαι το πέμπτο ματς. Ούτε το πως να το αποφύγω, ούτε το πως να φτάσω σε αυτό. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που έρχεται, στα πράγματα που κάναμε σωστά, στα λάθη μας και στο να τελειώσουμε τη σειρά με τον καλύτερο τρόπο. Κάναμε καλή αρχή στα παιχνίδια στη Μαδρίτη. Όταν παίζεις στην έδρα σου έχεις μία έξτρα ώθηση", δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο και συμπλήρωσε:

" Πρέπει να βελτιώσουμε το πως ξεκινάμε το παιχνίδι. Πρέπει να δούμε αυτές τις λεπτομέρειες που μπορούν να είναι καθοριστικές και στα λάθη που κάναμε χθες. Στο ΣΕΦ βρήκαμε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, και πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη να συμβιβαστεί με αυτό το περιβάλλον".

Όσον αφορά, τον τραυματισμό του Τζέισι Κάρολ, αλλά και την επιστροφή του στα παρκέ είπε: " Προέρχεται από μία μεγάλη περίοδο αδράνειας. Δεν είναι ακόμα έτοιμος να μείνει πολλά λεπτά στο παρκέ. Προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και παιχνίδι με το παιχνίδι θα είναι καλύτερος".

Ντάρντεν: "Δύσκολο να παίζεις στο ΣΕΦ"

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν είπε από την πλευρά των παικτών: " Το να παίζεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι δύσκολο. Οι φίλαθλοι είναι πολύ ενθουσιώδης και δημιουργούν δύσκολη ατμόσφαιρα για τους φιλοξενούμενους. Και σε αυτό προσθέτουμε και την ποιότητα του Ολυμπιακού που είναι Πρωταθλητής τα δύο τελευταία χρόνια.

Δεν μπορείς να σκέφτεσαι ότι θα νικήσεις σκοράροντας περισσότερους πόντους από τον αντίπαλό σου, πρέπει απλά να τα δώσεις όλα. Ο Ολυμπιακός πιστεύω είναι ότι έτοιμος για ακόμη ένα σκληρό παιχνίδι με ένταση. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε για 40 λεπτά, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό κάθε λεπτό και κάθε δευτερόλεπτο".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ