EUROLEAGUE

Η Nike "βομβάρδισε" το αυτοκίνητο του Ντόντσιτς με παπούτσια

Η Nike "βομβάρδισε" το αυτοκίνητο του Ντόντσιτς με παπούτσια

Λίγες ημέρες αφότου παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λούκα Ντόντσιτς το είδε να είναι γεμάτο από παπούτσια της εταιρείας που τον ντύνει (VIDEO).

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο όνομα της EuroLeague, αποτελώντας τον ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης. Έστω κι αν είναι ακόμη έφηβος, έχει τον τρόπο και το ταλέντο να κάνει τη διαφορά στο κορυφαίο επίπεδο, αποτελώντας το "Α" και το "Ω" της "Βασίλισσας" τη φετινή σεζόν -δεδομένης και της απουσίας του Σέρχιο Γιουλ.

Φυσικά, όλο αυτό αντανακλά στην αντιμετώπιση που έχει εκτός παρκέ. Λίγες ημέρες αφότου προμηθεύτηκε το νέο του αυτοκίνητο, μέσω χορηγικού προγράμματος της Ρεάλ Μαδρίτης, το είδε να είναι γεμάτο με παπούτσια! Ο 18χρονος πλεϊμέικερ "ανέβασε" ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το ντοκουμέντο, όπου φαίνονται οι κούτες που του παρέδωσε η Nike (εταιρεία που τον "ντύνει").

Κι όπως καταλαβαίνετε, ενθουσιάστηκε με το γεγονός, τόσο που το μοιράστηκε στα social media. Γιατί, εκτός όλων των άλλων, παραμένει... 18χρονος!

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ