EUROLEAGUE

"Επαφίεμαι στη βοήθεια του κόσμου μας"

"Επαφίεμαι στη βοήθεια του κόσμου μας"

Η αήττητη στο ΤΟΡ16, Μακάμπι επισκέπτεται τη Μαδρίτη για να συναντήσει... την πρώην αήττητη (γενικώς) Ρεάλ, με τον Πάμπλο Λάσο να ζητά όλη τη βοήθεια που μπορεί να πάρει.

Η... μοίρα του ΣΤ' ομίλου της Euroleague θα διαφανεί λίγο πολύ, μετά το τέλος του ματς που έχει η Ρεάλ με τη Μακάμπι. Δηλαδή, της συνάντησης μεταξύ της μόνης αήττητης ομάδας του γκρουπ, στην έδρα... της πρώην αήττητης, γενικότερα "βασίλισσας".

Ο Πάμπλο Λάσο ενημέρωσε πριν λίγο τα ΜΜΕ της Μαδρίτης πως " είναι σημαντικό παιχνίδι, εναντίον μιας πολύ physical ομάδας. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τη Μακάμπι, γιατί πρέπει να σταματήσεις όλους τους παίκτες της. Όλοι νιώθουν άνετα όπως πηγαίνουν στο καλάθι σου. Πρέπει να "σπάσουμε" αυτή τη δυναμική". Και για να έχουν μια καλύτερη τύχη "χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Επαφίεμαι στη βοήθεια των φιλάθλων μας, για να διασφαλίσουμε τη νίκη που θα είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια.

Μετά την ήττα μας στη Μόσχα, μπορώ να πω ότι είναι χρήσιμο να επιστρέψουμε στις νίκες. Δεν θα πω όμως, ότι αυτός ο αγώνας θα κρίνει κάτι, τη στιγμή που είμαστε στην 5η αγωνιστική, στο σύνολο των 14. Είναι σημαντική πρόκληση, εναντίον μιας εκ των ομάδων που βρίσκονται στην καλύτερη φάση αυτήν την περίοδο".

Τι θέλει να δει από τους παίκτες του; "Να κάνουν το παιχνίδι μας, δηλαδή να παίξουν καλή άμυνα και να βγουν σε αιφνιδιασμούς, στοιχείο που είναι αναγκαίο για να φτάσουμε στην επιτυχία".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ