EUROLEAGUE

Έξαλλος ο Ρούντι: "Δεν γίνεται να περιμένουμε πάντα τα σουτ του Γιουλ"

Έξαλλος ο Ρούντι: "Δεν γίνεται να περιμένουμε πάντα τα σουτ του Γιουλ"

Η απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας στα playoffs της EuroLeague έφερε εκνευρισμό στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ρούντι Φερνάντεθ να επισημαίνει πως αυτός κι οι συμπαίκτες του πρέπει να βελτιώσουν άμεσα την απόδοσή τους.

Η εξαιρετική πορεία στη regular season πήγε στα σκουπίδια για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ηττήθηκε στο Game 2 των playoffs από την Νταρουσάφακα και καλείται, πλέον, να βγάλει τουλάχιστον ένα "διπλό" στην Τουρκία για να μην ολοκληρωθεί άδοξα η φετινή αγωνιστική περίοδος.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στις δύο πρώτες αναμετρήσεις με την "σταχτοπούτα" της post season, πληρώνοντας τα λάθη της στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Όσο κι αν προσπάθησε ο Σέρχιο Γιουλ (22π., 6ασ.) δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα , με τον Ρούντι Φερνάντεθ να ξεσπάει μετά το τέλος του αγώνα και να μιλά με σκληρά λόγια, απευθυνόμενος στον εαυτό και τους συμπαίκτες του:

" Στην Τουρκία πρέπει να κάνουμε όλοι ένα βήμα μπροστά. Δεν μπορούμε πάντα να βασιζόμαστε στα καλάθια του Σέρχιο (Γιουλ)", τόνισε αρχικά ο εκ των ηγετών της "Βασίλισσας", η οποία εγκλωβίστηκε από τα άσχημα ποσοστά στα σουτ τριών πόντων (9/30). Αποκορύφωμα μάλιστα αποτέλεσε το 0/11 που είχαν οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο στην τελευταία περίοδο, με τον Σέρχιο Γιουλ να έχει 0/5 σε αυτό το διάστημα.

Τι κι αν στο γ' δεκάλεπτο έδειχνε ασταμάτητος με 5/7 τρίποντα (εκ των οποίων τα τέσσερα σερί!), την κρίσιμη στιγμή δεν κατάφερε να είναι εξίσου αποτελεσματικός, κάτι που φυσικά ισχύει επίσης για τον Τζέισι Κάρολ, ο οποίος δεν επιβεβαίωσε αυτή τη φορά τον τίτλο του "σουτέρ" (με 1/6 τρίποντα, εκ των οποίων δύο χαμένα στο τελευταίο λεπτό).

Μοιραία λοιπόν, ο Ρούντι Φερνάντεθ συνέχισε εξηγώντας πως " δεν πρέπει να μας πιάνει τέτοια τρέλα με την άμυνά τους. Έκαναν αλλαγές στα σκριν και εμείς επιμείναμε στο περιφερειακό σουτ. Υπερβολικά. Δεν γίνεται όλη την ώρα να περιμένουμε τα σουτ του Σέρχιο (Γιουλ), πρέπει να κάνουμε όλοι το κάτι παραπάνω. Όσο πιο καλά κυκλοφορούμε, τόσο περισσότερα προβλήματα τους δημιουργούμε".

Πλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει τουλάχιστον μία εκτός έδρας νίκη στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να επιστρέψει στο Final Four. Θυμίζουμε πως πέρσι "σκουπίστηκε" από τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ