EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Αύριο θα αποφασίσουμε για Σίνγκλετον"

Πασκουάλ: "Αύριο θα αποφασίσουμε για Σίνγκλετον"
STOLISVAGGELIS

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τον αγώνα του Παναθηναϊκού Superfoods με την Μπαρτσελόνα (24/1, 20:45), εστιάζοντας στην κρισιμότητα του αγώνα και το ενδεχόμενο συμμετοχής του Κρις Σίνγκλετον.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (24/1, 20:45) με σκοπό τη νίκη που θα τον διατηρήσει στο κόλπο για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Οι "πράσινοι" γνωρίζουν ακαλά πως εντός έδρας δεν μπορούν να έχουν απώλειες, εφόσον βάζουν ψηλά τον πήχη, με τον Τσάβι Πασκουάλ να εξηγεί με δηλώσεις του:

" Η Μπαρτσελόνα έχει έναν καινούριο σέντερ, τον Φαβεράνι, τον Ντιανιέ αλλά και τον Περπέρογλου που έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του. Ο Όλεσον είναι εκτός, αλλά ο Στράτος νομίζω πως θα παίξει αύριο. Σε κάθε περίπτωση ξέρουμε πως διαθέτουν ένα εκπληκτικό ρόστερ με μεγάλη ποιότητα και πολλούς παίκτες που σκοράρουν και εξαιρετικούς σουτέρ. Γνωρίζουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι επίσης αλήθεια πως το παιχνίδι απέναντι στη Φενέρ ήταν ένα από τα χειρότερα μας στη σεζόν αλλά εδώ απέναντι στην Εφές και κόντρα στον Ολυμπιακό κάναμε πολύ καλή δουλειά. Επομένως, θα πρέπει να παρουσιάσουμε αυτό το πρόσωπο και κόντρα στην Μπαρτσελόνα, να παίξουμε καλά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Είμαι σίγουρος πως αν παίξουμε έτσι στην έδρα μας τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να κερδίσουμε".

Σε ερώτηση για το αν ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ιδιαίτερος για εκείνον λόγω του παρελθόντος του στους "μπλαουγκράνα", εξήγησε ότι " δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Το μόνο που σκέφτομαι σε είναι πως για αυτό το παιχνίδι είχαμε μία ημέρα αποθεραπείας και μία ημέρα προπόνησης. Αντιθέτως η Μπαρτσελόνα δεν έπαιξε αυτό το Σαββατοκύριακο στο ισπανικό πρωτάθλημα και είχαν περισσότερες ημέρες για να προετοιμαστούν. Αυτό κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο. Δεν σκέφτομαι κάτι ξεχωριστό επειδή αντιμετωπίζω την Μπαρτσελόνα παρά μόνο το πλάνο που θα ακολουθήσουμε".

Φυσικά, ρωτήθηκε για την κατάσταση του Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί από τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε: " Αποκόμισε ένα πρόβλημα στο γήπεδο της Φενέρ. Αύριο το πρωί θα παρθεί η απόφαση για το αν θα παίξει ή όχι".

Τέλος, όσον αφορά την εμφάνιση του Νίκου Παππά στον αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών, είπε: " Πάντα προσπαθώ να βρω τους παίκτες που είναι πιο έτοιμοι και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί παρά το γεγονός πως δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια έπαιξε εξαιρετικά. Οι προπονητές πάντα σκεφτόμαστε ότι είναι καλύτερο για να κερδίσουμε".

Πασκουάλ: "Αύριο θα αποφασίσουμε για Σίνγκλετον"
STOLISVAGGELIS

Φελντέιν: "Είμαστε o Παναθηναϊκός"

Από μέρους του, ο Τζέιμς Φελντέιν τόνισε πως " πρέπει να βρούμε τον εαυτό μας. Να ξαναγίνουμε Παναθηναϊκός. . Να είμαστε σκληροί και να παίζουμε έξυπνα. Από το πρώτο λεπτό. Το μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Για τον κόσμο μας. Για εμάς. Πρέπει να βγούμε και να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο Φαβεράνι είναι πολύ καλός. Έχω παίξει απέναντί του. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχουν πολύ καλό ρόστερ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι".

Τέλος για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Κρις Σίνγκλετον, απάντησε πως " νομίζω θα γυρίσει. Έχω πίστη σε αυτόν. Προπονείται, νομίζω ότι θα είναι έτοιμος".

Πασκουάλ: "Αύριο θα αποφασίσουμε για Σίνγκλετον"
STOLISVAGGELIS

Τζεντίλε: "Έτοιμοι από το πρώτο λεπτό"

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε εξήγησε ότι " σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ δύσκολο αλλά και σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Προερχόμαστε από μία πολύ βαριά ήττα στην Κωνσταντινούπολη και ξεκινάει μία πολύ σημαντική εβδομάδα για εμάς με κρίσιμα παιχνίδια επομένως πρέπει να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό. Διαθέτουν πολύ ταλέντο και αρκετούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ για την Μπαρτσελόνα όμως, πρέπει να σκεφτόμαστε εμάς και το πως θα προσεγγίσουμε τον αγώνα. Παίζουμε εντός έδρας με τον κόσμο μας, θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί από το πρώτο λεπτό και να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας".

Ενώ σε ερώτηση για το αν το παιχνίδι έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα για τον Τσάβι Πασκουάλ, απάντησε: " Θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο για αυτό. Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τον καθένα ξεχωριστά".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ