EUROLEAGUE

Φώτσης: "Σκληρό τεστ με Μπαρτσελόνα"

Φώτσης: "Σκληρό τεστ με Μπαρτσελόνα"

Για τη σημασία ενδεχόμενης νίκης κόντρα στην Μπαρτσελόνα και την ώθηση που θα δώσει στον Παναθηναϊκός μίλησε ο Αντώνης Φώτσης ο οποίος ερωτώμενος για την Εθνική, σχολίασε πως θα ήθελε να τη δει στην Ισπανία

Ο Αντώνης Φώτσης στάθηκε στον κρίσιμο αγώνα με την Μπαρτσελόνα (31/1, 21:30-Δ.Τ.) και υπογράμμισε ότι πρέπει ο Παναθηναϊκός να παίξει από την αρχή πολύ δυνατά για να έχει ελπίδες να νικήσει.

Όσον αφορά την εντός έδρας αναμέτρηση, σχολίασε ότι πρέπει ο Παναθηναϊκός να πάρει ώθηση από τους εντός έδρας αγώνες του εν όψει και των δύσκολων που θα ακολουθήσουν μακριά από το ΟΑΚΑ.

"Mεγάλος αγώνας ο αυριανός (31/1). Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα. Το 'χει αποδείξει κιόλας, είναι αήττητη μέχρι στιγμής. Πιστεύω θα 'ναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί. Θα 'ναι ένα σκληρό τεστ για εμάς. Θέλουμε να μπούμε μέσα για να παίξουμε το μπάσκετ μας, να παίξουμε δυνατά και να 'χουμε ελπίδες για τη νίκη", σχολίασε ο 33χρονος φόργουορντ και συνέχισε:

"Πρώτα απ' όλα πρέπει να ξεκινήσουμε απ' τα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας, στο σπίτι μας. Και πιστεύω ότι αυτό θα μας δώσει ώθηση για να είμαστε και καλύτεροι στα εκτός έδρας παιχνίδια"

"Να δώσουμε το δικό μας ρυθμό"

Σε ερώτηση για το πόσο μπορεί ο Παναθηναϊκός να ελπίζει σε πρόκριση στα πλέι οφ μετά από νίκη επί της Μπαρτσελόνα σχολίασε:

"Πιστεύω ότι ακόμα είναι πολύ μακριά για να δούμε τι γίνεται γιατί υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμα, αλλά η αυριανή νίκη θα 'ναι πολύ σημαντική για εμάς γιατί είναι κι εναντίον της Μπαρτσελόνα, μίας πολύ καλής ομάδος, αλλά και για το μέλλον στον όμιλο".

Όσο για το γρήγορο τέμπο της Μπαρτσελόνα, επισήμανε: "Ναι, σίγουρα γιατί η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα η οποία βασίζεται στο γρήγορο ρυθμό. Δεν πρέπει να την αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι της, πρέπει να είμαστε σκληροί μέσα στο γήπεδο και να δώσουμε το δικό μας ρυθμό και να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Πάντα από εκεί ξεκινάμε. Πάνω απ' όλα η άμυνα είναι που μας δίνει ρυθμό για να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι".

"Ελπίζω η Ελλάδα να πάρει τη wild card"

Σχετικά με την Εθνική Ελλάδας, το μέλλον της οποίας θα κριθεί το Σάββατο το μεσημέρι (1/2) στο κεντρικό Συμβούλιο της FIBA που θα αποφασίσει για τις wild card, υπογράμμισε την επιθυμία να αγωνιστεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

"Όλοι θέλουμε η Εθνική Ομάδα να υπάρχει σ' όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Πιστεύω ότι γίνεται μία πολύ σκληρή δουλειά απ' τους υπεύθυνους γι' αυτό. Σε δύο ημέρες όλοι θα το μάθουμε κι ελπίζω η Εθνική Ομάδα να βρίσκεται εκεί πέρα για να τη θαυμάσουμε όλοι", κατέληξε ο Αντώνης Φώτσης.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ