EUROLEAGUE

Δεν ξεχνά ο Παναθηναϊκός

Δεν ξεχνά ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα, οι "μπλαουγκράνα" πήγαν στο Final Four και ο ΠΑΟ όχι. Κάτι που δεν έχουν ξεχάσει οι νταμπλούχοι Ελλάδος. Άπαντες παρόντες στην προπόνηση της Τετάρτης (29/1).

Ο Παναθηναϊκός απήλαυσε τη συμμετοχή όλων των παικτών, στην προπόνηση της Τετάρτης (29/1), με τον Γιόνας Ματσιούλις να ενημερώνει πως οι "πράσινοι" δεν έχουν ξεχάσει τι συνέβη πέρυσι.

Ο Λιθουανός φόργουορντ μίλησε στη Euroleague για τη συνάντηση της Παρασκευής (31/1), με την Μπαρτσελόνα, ενημερώνοντας ότι " θυμόμαστε τι συνέβη πέρυσι. Ήμασταν στο 3-0 κι ο κόσμος έλεγε διάφορα, τώρα είμαστε στο 3-1 κι η κατάσταση παραμένει ίδια. Είναι φυσιολογικό. Θα θέλαμε να βελτιώσουμε τις εμφανίσεις μας απέναντί τους και να τους νικήσουμε. Η αναμέτρηση μπορεί να αποδειχθεί σημαντική για την κατάταξη του ομίλου. Μπορούμε να βρεθούμε σε πλεονεκτική θέση, αν τους νικήσουμε".

Σε ό,τι αφορά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, εξήγησε πως " δεν πρόκειται περί τραγωδίας. Έτσι είναι το μπάσκετ, ήταν αναμέτρηση ζωής ή θανάτου για τη Φενέρμπαχτσε. Πλέον άπαντες σκεφτόμαστε τη Μπαρτσελόνα και την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως διαθέτουν γεμάτο ρόστερ και πως είναι μία πραγματικά καλή ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ