EUROLEAGUE

Χάκετ: "Ευλογία να παίζεις γι αυτόν τον κόσμο"

Χάκετ: "Ευλογία να παίζεις γι αυτόν τον κόσμο"
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Χάκετ αποθέωσε τους φίλους του Ολυμπιακού για την παρουσία τους στην πρεμιέρα του Top 16 απέναντι στην Μπαρτσελόνα, κάνοντας λόγο για... ευλογία!

Ενδεχομένως να μην είχε ξαναπαίξει μπροστά σε τέτοιο κοινό. Όπως και να έχει, ο Ντάνιελ Χάκετ αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την παρουσία τους στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, επισημαίνοντας πως είχαν μεγάλο μερίδιο στη νίκη.

" Μπορεί να φάνηκε, αλλά δεν ήταν εύκολο να πάρουμε τη νίκη. Χρειάστηκε να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια και να καταναλώσουμε πολλή ενέργεια μέχρι να κερδίσουμε. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα", ήταν η αρχική τοποθέτηση του γκαρντ των "ερυθρολεύκων", ο οποίος εν συνεχεία αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού:

" Ο κόσμος μάς έδωσε πραγματικά τεράστια ώθηση. Είναι ευλογία να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κοινό κι ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. Μακάρι να συνεχίζουμε κι εμείς να νικάμε όλα τα παιχνίδια. Υπάρχουν ακόμη πολλοί αγώνες στο Top 16, γιατί είμαστε μόνο στην αρχή. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ