EUROLEAGUE

Σλούκας: "Ευχαριστημένοι, αλλά οι τίτλοι κρίνονται στο τέλος"

Σλούκας: "Ευχαριστημένοι, αλλά οι τίτλοι κρίνονται στο τέλος"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο Euroleague Greece για τη νίκη επί της Γαλατάσαραϊ, το ρεκόρ του Ολυμπιακού, αλλά και το... ξύλο τρία λεπτά πριν τελειώσει η αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Γαλατάσαραϊ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 72-54 και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα σημείωσαν την έβδομη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και αν σήμερα (29/11) η Μπάγερν Μονάχου ηττηθεί από τη Σιένα στην Ιταλία θα είναι και μαθηματικά πρώτοι στον όμιλο τους.

Εκτός από το θετικό αποτέλεσμα οι Πειραιώτες έκαναν και νέο ρεκόρ διαδοχικών νικών από το ξεκίνημα της σεζόν, καθώς έφτασαν τις 17 σε αντίστοιχα μας. Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο Euroleague Greece για την μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού, το ρεκόρ, τη νίκη επί των Τούρκων, αλλά και το... ξύλο τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

'" Ημασταν προετοιμασμένοι, θέλουμε να παίρνουμε όλα τα αποτελέσματα. Ξέραμε ότι αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη θα ήμασταν ουσιαστικά πρώτοι και νομίζω ότι ήταν ο αγώνας με την Γαλατάσαραϊ ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Παίξαμε καλά και φτάσαμε στη νίκη", ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα γκαρντ.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το αήττητο των "ερυθρολεύκων" στην Euroleague, αλλά και για το ρεκόρ των 17 συνεχόμενων νικών: " Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Σε όλα τα ματς θέλουμε να κερδίζουμε, έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σερί, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Όπως έχω πει τα παιχνίδια στο τέλος της σεζόν θα κρίνουν τίτλους και εκεί πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Το ρεκόρ δεν το είχαμε στο μυαλό μας, νομίζω κανένα από τα παιδιά δεν είχε στο μυαλό του κάτι τέτοιο. Απλά όλοι μας δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίζει η ομάδα μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι για την αρχή που έχουμε κάνει, όμως όλα τα σημαντικά ματς είναι στο τέλος".

Για το "ξύλο" που έπεσε τρία λεπτά πριν το τέλος, ο Έλληνας γκαρντ ανέφερε: " Η ένταση υπάρχει σε μεγάλο βαθμό, ο κάθε παίκτης ανεβάζει σφυγμούς στα ματς. Ήταν μία άτυχη στιγμή".

Όσον αφορά τη βράβευση του Βασίλη Σπανούλη τόνισε: " Ο Βασίλης προσωπικά για μένα είναι ο καλύτερος Ευρωπαίος παίκτης που παίζει στην Ευρώπη. Μεγάλη τιμή για εμάς που τον έχουμε συμπαίκτη μας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ