ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι μπουνιές ανάμεσα σε Μπέγκιτς - Μενσά-Μπονσού (VIDEO)

Οι μπουνιές ανάμεσα σε Μπέγκιτς - Μενσά-Μπονσού (VIDEO)
INTIME SPORTS

Δείτε σε VIDEO το επεισόδιο ανάμεσα σε Μπέγκιτς και Μενσά-Μπονσού, που σημάδεψε την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Γαλατάσαραϊ. Διαβάστε τί προβλέπεται από την Euroleague σ' αυτές τις περιπτώσεις

Το ματς στο ΣΕΦ ήταν ένας μονόλογος για τον Ολυμπιακό, που παίζοντας ωραίο μπάσκετ είχε πάρει μεγάλη διαφορά από την Γαλατάσαραϊ και πλησίαζε προς την 17η συνεχόμενη νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις.

Έμεναν ακόμη 3.08'' για τη λήξη και εκεί που όλα κυλούσαν ήρεμα, ήρθε ένας καυγάς ανάμεσα σε Μπέγκιτς και Μενσά-Μπονσού να διαταράξει την ηρεμία.

Οι δύο παίκτες έδωσαν τη μάχη για ένα ριμπάουντ έπειτα από βολές του Αρόγιο και τα σπρωξίματα, έφεραν τις μπουνιές, τις κλωτσιές και την σύρραξη.

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού και ο Μπέγκιτς έμοιαζαν με μποξέρ αντί για μπασκετμπολίστες και η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει. Κι όλα αυτά, για ένα ριμπάουντ...

Οι μπουνιές ανάμεσα σε Μπέγκιτς - Μενσά-Μπονσού (VIDEO)
INTIME SPORTS

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αντέδρασαν, κάποιοι θερμόαιμοι πίσω πίσω από τον πάγκο της ομάδας τους και οι διαιτητές περίμεναν να ηρεμήσει η κατάσταση. Χρειάστηκαν μάλιστα οι εκκλήσεις του Βασίλη Σπανούλη για να αποφορτιστεί το κλίμα.

Μετά από αρκετά λεπτά, το παιχνίδι συνεχίστηκε, με τον Μενσά-Μπονσού να πηγαίνει στα αποδυτήρια από διαφορετική έξοδο, προκειμένου να αποφευχθεί νέα ένταση.

Τι προβλέπεται από τη Euroleague

Σ' αυτές τις περιπτώσεις η διοργανώτρια αρχή προβλέπει πρόστιμο στους παίκτες που έχουν εμπλακεί στον καυγά. Οι τρεις παίκτες λοιπόν, ο Μπέγκιτς, ο Πρίντεζης και ο Μενσά Μπονσού θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους.

Πάντως, δεν αναμένεται να τιμωρηθούν με αποκλεισμό συμμετοχής στους επόμενους αγώνες της ομάδας τους.

Πρόστιμο αναμένεται να πληρώσει και ο Ολυμπιακός λόγω της διακοπής του αγώνα και των αντικειμένων που έπεσαν στο παρκέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ