EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Η Γαλατασαράι το ήθελε περισσότερο"

Σφαιρόπουλος: "Η Γαλατασαράι το ήθελε περισσότερο"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με ήττα την πρώτη φάση της Euroleague, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει πως η Γαλατασαράι ήθελε περισσότερο τη νίκη. Τι είπαν οι Μίλαν Τόμιτς και Ματ Λοτζέσκι.

Την δεύτερη ήττα του στην πρώτη φάση της Euroleague γνώρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε με 79-74. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως η άμυνα δεν ήταν στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ συνεχάρη την Γαλατασαράι για τη νίκη.

Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: "Να συγχαρώ τη Γαλατάσαραϊ για τη νίκη, το ήθελαν περισσότερο και το έδειξαν στο παρκέ. Εμείς δώσαμε εύκολους πόντους στη Γαλατάσαραϊ και αμυντικά δεν ήμασταν στα στάνταρ που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια".

Ο άμεσος συνεργάτης του, Μίλαν Τόμιτς, είπε: "Δεν είχαμε συγκέντρωση στο ξεκίνημα. Κάναμε πολλά λάθη, κάναμε και λάθη που δεν φαίνονται στη στατιστική".

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τόνισε: "Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουμε χρόνο μπροστά μας, θέλουμε να κερδίσουμε και θα δουλέψουμε γι’ αυτό".

Ο Ματ Λοτζέσκι πρόσθεσε: "Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεν είχαμε συγκέντρωση. Αυτό φάνηκε στα λάθη που κάναμε εμείς, όχι στο 11-0 που προηγήθηκαν αυτοί. Είναι πολύ καλή ομάδα, έπαιζαν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση και τα κατάφεραν. Εμείς έχουμε ως σημείο αναφοράς την άμυνα μας και δεν παίξαμε όσο καλά θέλαμε σε αυτόν τον τομέα. Δεν έχω να πω κάτι για εμένα, χρειάζομαι να βρω ρυθμό".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ