EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Αντιδράσαμε σε ένα ύπουλο ματς"

Πρίντεζης: "Αντιδράσαμε σε ένα ύπουλο ματς"

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως ο Ολυμπιακός αντέδρασε με νίκη σε ένα ύπουλο ματς και αναφέρθηκε στα μικρά πράγματα που έχουν κόψει από την καθημερινότητα τους οι Πειραιώτες.

Ο Γιώργος Πρίντεζης τέλειωσε το ματς στο Τελ Αβίβ έχοντας το υψηλότερο ranking (25), μετρώντας 15 πόντους (3/7δ, 1/2τρ, 6/6β), 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Λίγο μετά την λήξη της αναμέτρησης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3.

Για τη νίκη στον αγώνα με τη Μακάμπι: «Δεν ξέρω αν μας αρμόζει ο τίτλος του φαβορί σε αρκετούς αγώνες, αλλά σε γενικές γραμμές παίζουμε αρκετά σοβαρά, είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε διάρκεια σε όλους τους αγώνες και σήμερα που ήταν ένας αγώνας που έπρεπε να αντιδράσουμε και ήταν ύπουλο κατά την γνώμη μου, καταφέραμε να αντιδράσουμε και να παίξουμε καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού».

Αν είναι «παγίδα» οι αναμετρήσεις κόντρα σε ομάδες με ελλείψεις: «Ιδιαίτερα φέτος έχουμε δει ότι με αντιπάλους που δεν το περιμέναμε, έχουμε κάνει άσχημες εμφανίσεις, οπότε όπως είπα ήταν ένα παιχνίδι εγωισμού γιατί θέλαμε να αντιδράσουμε, είχαμε χάσει και στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Ασχέτως με τις απουσίες που έχει η Μακάμπι, παραμένει καλή ομάδα. Μπορεί να μην έχει πάρει τα αποτελέσματα που θέλει φέτος, όμως η χρονιά είναι δύσκολη και πέρυσι εμείς δεν ήμασταν η ομάδα που θέλαμε. Φέτος η σεζόν είναι μεγάλη, υπάρχουν τραυματισμοί, ελλείψεις, αλλά η Μακάμπι δεν παύει να είναι ομάδα με ταλέντο που μπορεί να σε σκοτώσει».

Για τους αγώνες που ακολουθούν: «Έχουμε μπροστά μας τη Νταρουσάφακα και μετά ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έχουμε πάει αρκετά καλά έως τώρα, όπως είπα είναι σημαντικό ότι έχουμε δείξει διάρκεια, δεν έχουμε κάνει «κοιλιά» και όταν κάνουμε μια άσχημη ήττα στο επόμενο παιχνίδι καταφέρνουμε να έχουμε αντίδραση, αυτό είναι σημαντικό. Έχουμε δείξει σοβαρότητα και είναι καλό να έχεις διάρκεια και να μην κάνεις 2-3 άσχημες εμφανίσεις και να κάνεις «κοιλιά», ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για την καταπόνηση που υπάρχει στους παίκτες στη φετινή Ευρωλίγκα: «Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για όλους και η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη. Εντάξει σίγουρα δεν… σκάβουμε κιόλας, αλλά μακάρι να έχουμε την υγειά μας και να μπορούμε να προσφέρουμε. Σίγουρα έχουν κοπεί πάρα πολλά πράγματα που όλοι θα θέλαμε, ακόμη και μια βολτούλα που μπορεί να βγαίναμε αργά έχει κοπεί. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, υγιείς, να μπορούμε να προπονούμαστε και να δίνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ