EUROLEAGUE

Πέτγουεϊ: "Δουλειά μου να βγάζω ενέργεια!"

Πέτγουεϊ: "Δουλειά μου να βγάζω ενέργεια!"
INTIME SPORTS

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αναφέρθηκε στην τρίτη νίκη επί της Μάλαγα, τον τρόπο που αμύνθηκε ο Ολυμπιακός, αλλά και τη συνέχεια στο Top-16. Αναλυτικά τι δήλωσε στο Euroleague Greece...

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μάλαγα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την πέμπτη αγωνιστική του Top-16 της Euroleague με 73-55 , πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με αυτόν τον τρόπο σημείωσε την τρίτη της νίκη και δεύτερη διαδοχική μετά το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια.

Οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν μετά το πρώτο δεκάλεπτο να ελέγξουν τον αγώνα και να πάρουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Χοάν Πλάθα, η οποία είναι και η τρίτη αν προσθέσουμε και τις δύο στην πρώτη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησε στο Euroleague Greece για τη νίκη επί του ισπανικού συλλόγου, τον τρόπο που αμύνθηκαν οι Πειραιώτες, αλλά και τη συνέχεια στην Euroleague.

" Επιτέλους επέστρεψα για τα καλά! Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να φτάσει στη νίκη απέναντι στη Μάλαγα. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί και ο Πρίντεζης, ο οποίος πήρε πολύ χρόνο στο τέσσερα, δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό, όπως όλοι", ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός του Ολυμπιακού και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Είμαι και πάλι έτοιμος να δώσω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου να βγάζω ενέργεια. Το "κλεδί" για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα ήταν ο τρόπος που αγωνίστηκαμε στην άμυνα. Η Μάλαγα είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και χρειαζόταν προσοχή. Ξέρει να παίζει και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Ο τρόπος που παίξαμε στην άμυνα ήταν σημαντικός για να πάρουμε τη νίκη. Επίσης, μαζέψαμε αρκετά επιθετικά ριμπάουντ. Βγάλαμε ενέργεια".

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμο που βρέθηκε και πάλι δίπλα στους Πειραιώτες, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είπε: " Τους χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο ειδικά σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ σημαντικοί και μας βοήθησαν. Κάθε ματς στο Top-16 είναι δύσκολο και τους έχουμε ανάγκη να μας βοηθήσουν με την παρουσία τους στα εντός έδρας παιχνίδια που δίνουμε στην κορυφαία διασλλογική διοργάνωση".

Ερωτηθείς για την κακή απόδοση του αρχηγού της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη ο Αμερικανός τόνισε: " Όταν ένας δεν παίζει καλά, πάντα υπάρχουν κάποιοι άλλοι να βγουν μπροστά. Αυτό είναι το παιχνίδι μας. Είμαστε ομάδα. Μπορούμε να "γυρίσουμε" τη μπάλα και να πάρουμε σκορ. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι που δίνουμε στην έδρα μας. Γνωρίσαμε την ήττα από τη Μπαρτσελόνα, αλλά πρέπει να πάρουμε όλα τα άλλα. Επόμενο παιχνίδι για εμάς είναι με την Αναντόλου Εφές εδώ και θέλουμε τη νίκη. Όσον αφορά τη συνέχεια, εμείς θέλουμε να κοιτάζουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Υπάρχει ακόμα δρόμος στο Top-16 βρισκόμαστε στην πέμπτη αγωνιστική. Πηγαίνουμε βήμα - βήμα".

Δείτε video από το ματς:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ