EUROLEAGUE

Περπέρογλου: "Μόνο νίκες στο ΣΕΦ"

Περπέρογλου: "Μόνο νίκες στο ΣΕΦ"
INTIME SPORTS

Ο Στράτος Περπέρογλου έδωσε το σύνθημα για συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του Ολυμπιακού και σχολίασε ότι ο κόσμος έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα παρά την κοιλιά που έκανε...

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Στράτος Περπέρογλου, στάθηκε στον κόσμο τον οποίο και ευχαρίστησε καθώς όπως τόνισε χάρη σε αυτόν, ο Ολυμπιακός βρίσκει τα πατήματά του.

Επίσης, αναφέρθηκε στο ροτέισον της ομάδας του που έχει ανοίξει...

"Βγάλαμε ενέργεια. Βάλαμε πολλά εύκολα καλάθια και πήραμε ψυχολογία ούτως ώστε να τα καταφέρουμε και να νικήσουμε. Στο ΣΕΦ θέλουμε πλέον μόνο νίκες και αυτή ήταν πολύ σημαντική. Δουλεύουμε σωστά. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχει ανοίξει το ροτέισον και βοηθούν όλοι", σχολίασε ο Στράτος Περπέρογλου και συνέχισε:

"Μας έχει βοηθήσει ο Κόλινς στην άμυνα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι γιατί όλοι χρειάζονται. Είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος γεμίζει το ΣΕΦ παρότι κάναμε κοιλιά. Σιγά-σιγά και με τη βοήθεια τους βρίσκουμε τα πατήματά μας".

Από την πλευρά του, ο Μίρζα Μπέγκιτς υπογράμμισε ότι η βελτίωση που παρατηρείται στον Ολυμπιακό είναι μέρος της δουλειάς του: "Είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν κάναμε λάθη και φτάσαμε σε μια εύκολη νίκη. Η βελτίωση είναι μέρος της δουλειάς μας και αυτό έχουμε καταφέρει το τελευταίο διάστημα.

Όσον αφορά εμένα προσπαθώ με την απόδοσή μου να πάρω περισσότερα λεπτά και να βοηθήσω. Ξεκίνησα δύσκολα την σεζόν με τραυματισμό, αλλά κάθε λεπτό που μου δίνει ο προπονητής μου είναι σημαντικό".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ