EUROLEAGUE

Να γίνει ο... Βασιλιάς της Βασίλισσας!

Να γίνει ο... Βασιλιάς της Βασίλισσας!

Τα αστέρια μέσα στο παρκέ, αλλά και γύρω από το γήπεδο της Ρεάλ δεν φοβίζουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα επιδιώξει μία εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Βασίλισσα. Οι Σέρβοι που αγκάλιασαν τους "ερυθρόλευκους" και η αδιαφορία των Ισπανών...

Αποστολή στη Μαδρίτη: Βασίλης Δελής

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες (14/4) στην Ισπανία, όπου σήμερα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά της Euroleague, σε μία αναμέτρηση με πολλές δυσκολίες για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην προσπάθεια που θα κάνει να περάσει σε ένα ακόμα φάιναλ-φορ.

Οι Πειραιώτες έφτασαν χθες στην πρωτεύουσα της Ισπανίας λίγο μετά τις 11:30 και το απόγευμα ακολούθησε προπόνηση, με τους παίκτες της ομάδας να πατάνε για πρώτη φορά το παρκέ στο Παλάθιος Ντε Ντεπόρτες. Το σημερινό παιχνίδι αναμένεται να είναι και το πρώτο για τον Ολυμπιακό στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς μέχρι τώρα τα παιχνίδια που έχει δώσει ήταν στο Βισταλέγκρε και στην Κάχα Ματζικά. Ο αγώνας δεν είναι εύκολος και αυτό το ξέρουν όλοι στο στρατόπεδο των "ερυθρολεύκων". Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν από 30 μέχρι 60 ευρώ και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Ο Ολυμπιακός έκανε αισθητή την παρουσία του από την πρώτη στιγμή που πάτησε το ισπανικό έδαφος. Πριν βγουν οι Πειραιώτες από το αεροδρόμιο η εθνική ομάδα Παίδων ποδοσφαίρου της Σερβίας που βρίσκεται στη χώρα για να δώσει φιλικά παιχνίδια... βρήκε μπροστά της τους παίκτες του Ολυμπιακού και βγήκε φωτογραφία μαζί τους, κάτι που έκαναν με μεγάλη χαρά οι παίκτες της ομάδας.

Να γίνει ο... Βασιλιάς της Βασίλισσας!

Η Ρεάλ από την πλευρά της φαίνεται ότι δεν είχε χρόνο να σκεφτεί τον Ολυμπιακό, καθώς αντιμετώπιζε την Κυριακή (13/4) την Εστουδιάντες. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι ισπανικές εφημερίδες από τον τρόπο που αντιμετώπισαν τους Πειραιώτες. Όλες είχαν επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την Εστουδιάντες, με την "AS", πάντως να γράφει μεταξύ άλλων πώς " η Ρεάλ νίκησε πριν από τον Ολυμπιακό...". Οι Ισπανοί είναι το μεγάλο φαβορί της σειράς απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά γνωρίζουν και εκείνοι με τη σειρά τους πώς τα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολα.

Να γίνει ο... Βασιλιάς της Βασίλισσας!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει μαζί τους 16 παίκτες εκ των οποίων οι Αγραβάνης και Χριστοδούλου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ ο Βασίλης Καββαδάς αναμένεται να μείνει εκτός των 12. Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει επιστρέψει και αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού να φτάσει στη νίκη.

" Η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ έχουν την πιο σταθερή πορεία στην διοργάνωση και είναι οι πιο αξιόπιστες ομάδες στην διάρκεια της χρονιάς. Από εκεί και πέρα, έχουμε και εμείς κάποιες πιθανότητες που θα τις διεκδικήσουμε αύριο και όχι μόνο αύριο, αλλά και στο επόμενο παιχνίδι να καταφέρουμε να πάρουμε μία νίκη εδώ πέρα και να πρσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να περάσουμε στο φάιναλ-φορ", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πρίντεζης για το παιχνίδι.

Από την πλευρά της η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του τρίτου παιχνιδιού ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Δευτέρα (21/4). Ο κόσμος αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των δύο πρώτων αναμετρήσεων.

Ο ισπανικός σύλλογος μετράει σε 55 φετινά ματς μόλις τρεις ήττες και ο Ολυμπιακός καλείται να επικρατήσει τρεις φορές της Ρεάλ Μαδρίτης, αν θέλει να περάσει στο φάιναλ-φορ σε λιγότερο από δύο εβδομάδες...

VIDEOS από την χθεσινή (14/4) προπόνηση:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ