EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: Θέμα αυτοπεποίθησης

Μπαρτζώκας: Θέμα αυτοπεποίθησης
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και την ομαδική προσπάθεια του Ολυμπιακού, δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Διαβάστε τι είπε ο κόουτς της Μάλαγα Χοάν Πλάθα.

Η... φασαρία στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ δεν επέτρεψε στον Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλήσει όσο θα ήθελε για την αναμέτρηση με τη Μάλαγα. Παρόλα αυτά, ο προπονητής του Ολυμπιακού μοίρασε συγχαρητήρια στην ομάδα του.

"Πιστεύαμε ότι θα παίρναμε μια σημαντική νίκη, η οποία δίνει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Βρισκόμαστε σε καλύτερο δρόμο σε σχέση με πριν από 20 μέρες" σχολίασε ο Ελληνας τεχνικός και συνέχισε λέγοντας πως: "Το σκεπτικό μας είναι να σκεφτόμαστε πάντα το επόμενο παιχνίδι. Το ποσοστό στο δίποντο της Μάλαγα ήταν χαμηλό. Αυτό δείχνει τον τρόπο με τον οποίο αμυνθήκαμε, αλλά και την προσπάθειά μας. Δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Νομίζω ότι δεν είχαμε μεγάλο αριθμό παικτών σε καλή βραδιά, όμως στο ομαδικό παιχνίδι ήμασταν συγκεντρωμένοι. Αν είχαμε λίγη περισσότερη υπομονή, τότε θα είχαμε καλύτερη επιθετική συγκομιδή. Ο Πέτγουεϊ είναι "οικονομικός", ο Κατσίβελης είχε πέρυσι καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση της Euroleague. Είναι σημαντικό να παίζουν όλοι οι παίκτες μας. Εύχομαι να έχουν όλοι υγεία, πνευματική και σωματική"

Οσο για την κατάσταση του Εϊσι Λο, ο Μπαρτζώκας ήταν ξεκάθαρος: "Κατά 99% θα χρειαστεί χειρουργείο. Το θέμα είναι τι είδους χειρουργείο θα είναι αυτό. Καλύτερο θα είναι να ρωτήσετε τους γιατρούς της ομάδας".

Ο Χοάν Πλάθα, από την πλευρά του, υποστήριξε πως: "Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Χάσαμε από μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έπαιξε με τις επαφές, μας ανάγκασε να παίξουμε με το minimum των δυνατοτήτων μας. Ενας δάσκαλός μου, μου έλεγε ότι πρέπει να έχεις πάντα στο παρκέ παίκτες από το πρώτο ράφι. Χάσαμε αμυντικά ριμπάουντ, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Είχαμε άσχημα ποσοστά στα δίποντα. Δεν χρησιμοποιούμε καμία δικαιολογία. Εχουμε νέους παίκτες, προσπαθούμε να ωριμάσουμε και να μαθαίνουμε κάθε μέρα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να κερδίσουμε το κύπελλο, αλλά είναι ένα παιχνίδι και μπορεί να τα καταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός βελτιώνεται. Υπέφερε στα πρώτα δυο μεταξύ μας παιχνίδια, αλλά τώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Εχουν πολλούς παίκτες, ξέρει ο ένας τον άλλο, είναι 16-17 άτομα που ακολουθούν αυτά που λέει ο προπονητής".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ