EUROLEAGUE

Με Παπανικολάου και Γιανγκ στο Μιλάνο

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Οι Παπανικολάου και Γιανγκ προπονήθηκαν με την ομάδα και θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Αρμάνι στην Ιταλία, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (25/1, 21:45)

Ύστερα από την νίκη επί του Κόροιβου στο ΣΕΦ (85-62), ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (25/1, 21:45) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία, για την 19η αγωνιστική της EuroLeague. Στόχος των Πειραιωτών η 9η νίκη τους σε 10 παιχνίδια, με το ρεκόρ τους να είναι στο 13-5, ισοβαθώντας στην δεύτερη θέση μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Κώστας Παπανικολάου και Πάτρικ Γιανγκ, οι οποίοι έμειναν εκτός 12άδας κόντρα στον Κόροιβο, συμμετείχαν στην προπόνηση του Ολυμπιακού και θα αγωνιστούν κανονικά στην αναμέτρηση απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν έπαιξε στο ματς του πρωταθλήματος καθαρά για λόγους ξεκούρασης, ενώ ο Αμερικανός σέντερ είχε αισθανθεί μικρές ενοχλήσεις στον αγκώνα, τις οποίες και έχει ξεπεράσει.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα αναχωρήσουν για το Μιλάνο το μεσημέρι (14:45) της Τρίτης (24/1). Η Αρμάνι βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης (5-13) και την προηγούμενη αγωνιστική σημείωσε την πρώτη της νίκη (επικράτησε της Γαλατάσαραϊ επί ιταλικού εδάφους) στον θεσμό ύστερα από 10 (!) σερί ήττες.

Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τον Ολυμπιακό καθώς έχει να δώσει τρία σημαντικά παιχνίδια. Μετά το ματς κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν την Παρασκευή (27/1, 21:00) την Μπάμπεργκ (τον κακό τους δαίμονα) στο ΣΕΦ, ενώ την Δευτέρα (30/1) οι "ερυθρόλευκοι" θα αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, για το ελληνικό πρωτάθλημα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ