EUROLEAGUE

Ημέρα φανέλας στο ΣΕΦ

Ημέρα φανέλας στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός καλεί τους φιλάθλους του να έρθουν στο ΣΕΦ την Παρασκευή (18/12) φορώντας τις φανέλες της ομάδας, στο παιχνίδι κόντρα στην Εφές. Κουπόνια και προσφορές για τις φετινές εμφανίσεις.

Την Παρασκευή (18/12, 21:45) στο ΣΕΦ, οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν την Αναντολού Εφές και η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί τους φιλάθλους της να δώσουν το "παρών" στο γήπεδο φορώντας τις φανέλες της ομάδας. Special προσφορά από το OFFICIAL STORE , ειδικά κουπόνια για να αγοράσετε τις νέες εμφανίσεις.

Η ενημέρωση:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο ΣΕΦ την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, στις 21.45 στον αγώνα της ομάδας μας με την Efes Anadolou για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, να φορέσουν την φανέλα της Ομάδας μας! Στόχος είναι, η κερκίδα να δείξει ότι είναι ένα με την ομάδα, ο 6ος και σημαντικότερος της παίκτης!

Το Official Olympiacos BC Store μοιράζει σε όλους τουςφιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα «10ευρά χαρτονομίσματα» με τα οποία μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα αγοράζοντας την επίσημη φανέλα της ομάδας".

Ημέρα φανέλας στο ΣΕΦ

Ημέρα φανέλας στο ΣΕΦ

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ