EUROLEAGUE

Έφτασε ο Ολυμπιακός στο χιονισμένο Καζάν

Έφτασε ο Ολυμπιακός στο χιονισμένο Καζάν

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο χιονισμένο Καζάν, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τη Πέμπτη (2/2, 18:00) την Ούνικς. Οι "ερυθρόλευκοι" ταξίδεψαν με πτήση τσάρτερ.

Ύστερα από πτήση τσάρτερ που είχε διάρκεια περίπου τέσσερις ώρες, η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο Καζάν, με τους Πειραιώτες την Πέμπτη (2/2, 18:00) να αντιμετωπίζουν την Ούνικς, για την 21η αγωνιστική της EuroLeague.

Στόχος του Ολυμπιακού να σημειώσει την 15η νίκη του στην διοργάνωση, αλλά και την 6η του εκτός έδρας επικράτηση (Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα, Νταρουσάφακα, Παναθηναϊκός, Ζάλγκιρις), για να παραμείνει στην πρώτη τριάδα της EuroLeague.

Οι "ερυθρόλευκοι" ταξίδεψαν στο χιονισμένο και "παγωμένο" Καζάν έχοντας εκτός αποστολής τους Βασίλη Σπανούλη (πρόβλημα στον προσαγωγό), Ματ Λοτζέσκι (γαστρεντερίτιδα) και Πάτρικ Γιανγκ (τραυματισμός στο γόνατο), ενώ υπάρχει αγωνία για την κατάσταση του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Έλληνας φόργουορντ ένιωσε πόνους στην μέση στην τελευταία προπόνηση και η συμμετοχή του στο ματς χαρακτηρίζεται αμφίβολη.

Οι φωτογραφίες από την άφιξη:

Έφτασε ο Ολυμπιακός στο χιονισμένο Καζάν
Έφτασε ο Ολυμπιακός στο χιονισμένο Καζάν
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ