EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπάγερν Μονάχου - ΤΣΣΚΑ

LONDON, ENGLAND - MAY 12:  Ettore Messina, Head Coach of CSKA Moscow gestures during the Turkish Airlines EuroLeague Final Four game 3rd and 4th place between CSKA Moscow v FC Barcelona Regal at O2 Arena on May 12, 2013 in London, United Kingdom.  (Photo by Luca Sgamellotti/EB via Getty Images)
LONDON, ENGLAND - MAY 12: Ettore Messina, Head Coach of CSKA Moscow gestures during the Turkish Airlines EuroLeague Final Four game 3rd and 4th place between CSKA Moscow v FC Barcelona Regal at O2 Arena on May 12, 2013 in London, United Kingdom. (Photo by Luca Sgamellotti/EB via Getty Images) EB VIA GETTY IMAGES

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς παραδέχθηκε πως δεν περίμενε ότι θα μπορούσε η ομάδα του να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ, ενώ μίλησε για τους παίκτες που τον εξέπληξαν.

Μόνο ως μάθημα μπορούσε να αντιμετωπίσει το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ η Μπάγερν κι αυτό τόνισε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς. Στην αντίπερα όχθη ο Μεσίνα αναφέρθηκε στην απόφαση του να χρησιμοποιήσει δύο γκαρντ σε όλο το παιχνίδι αλλά και στην καλή ομαδική δουλειά που έκαναν οι παίκτες του.

Μπάγερν Μονάχου

Σβέτισλαβ Πέσιτς: "Όταν αποφασίζεις να παίξεις στην Euroleague και φτάνεις μέχρι το ΤΟΡ 16 δεν μπορείς να περιμένεις ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα κόντρα σε ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ και η Μακάμπι. Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλαμε να συμμετάσχουμε στην διοργάνωση για να δούμε τι χρειάζεται να κάνουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Δεν προετοιμάζουμε την ομάδα για να χτυπάει ρόστερ όπως η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ. Θέλουμε να επωφεληθούμε από αγώνες όπως αυτός. Είμαι λίγο έκπληκτος από την ΤΣΣΚΑ, καθώς δεν έχω δει παιχνίδι της όπου ο Τεόντοσιτς έχει κάνει μόνο ένα λάθος. Ο Χριάπα ευστόχησε σχεδόν σε όλα τα σουτ του και ο Κρστιτς έπαιξε εξαιρετική άμυνα. Όλοι οι παίκτες του αντιπάλου που ήρθαν από τον πάγκο μας δημιούργησαν πρόβλημα. Δεν είναι ευχάριστο να χάνεις παιχνίδια, όμως όλοι είδαν τι χρειαζόμαστε για να κερδίζουμε ομάδες όπως η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ".

Μπόρις Σάβοβιτς: "Όλοι γνωρίζουν ποια είναι η ΤΣΣΚΑ. Έπαιξαν πολύ καλά απόψε. Προσπαθήσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ, όμως χάσαμε πολλά σουτ. Αυτό ήταν πιθανότατα το χειρότερο παιχνίδι μας για φέτος, όμως πρέπει να μάθουμε από αυτό. Πρέπει να παλεύουμε όπως η ΤΣΣΚΑ και να παίζουμε κάθε παιχνίδι εξίσου σκληρά".

ΤΣΣΚΑ

Ετόρε Μεσίνα: "Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς. Έχουμε τεράστιο σεβασμό σε αυτό που κάνει η Μπάγερν. Γνωρίζαμε ότι έχουν πολλά όπλα στο ριμπάουντ, έχουν ευχέρεια στο σουτ και επιθετικότητα στην άμυνα. Ξέραμε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά. Αποφασίσαμε πριν το παιχνίδι ότι θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε όλη την ώρα δύο γκαρντ. Οι ψηλοί μας βοήθησαν πολύ στην πίεση που μας ασκήθηκε. Ήταν μία καλή ομαδική δουλειά. Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη, όμως γνωρίζουμε ότι υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα".

Άαρον Τζάκσον: "Σουτάραμε καλά. Ο Τεόντοσιτς έκανε πραγματικά εξαιρετική δουλειά με τα σουτ του. Μετά το παιχνίδι με την Ρεάλ αισθανθήκαμε ότι πάμε προς την σωστή κατεύθυνση. Παίζουμε καλά αυτή τη περίοδο. Προσπαθούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ