EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Ώρα να αντιδράσουμε"

Ομπράντοβιτς: "Ώρα να αντιδράσουμε"

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τόνισε πως η Φενέρμπαχτσε πρέπει να αντιδράσει κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλει από την ομάδα του να δείξει την ποιότητα της.

Ύστερα από την ήττα από την Νταρουσάφακα στην περασμένη αγωνιστική, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς περιμένει από τους παίκτες του να αντιδράσουν και θέλει η Φενέρμπαχτσε να δείξει την ποιότητα της απέναντι στον Ολυμπιακό. Τζάμπολ το βράδυ (19:45) της Πέμπτης (23/2).

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, σχολίασε τα εξής: "Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς. Παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και είναι ώρα να αντιδράσουμε. Πρέπει να βγάλουμε στο παρκέ αυτά που κουβαλάμε μέσα μας. Πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε. Πρέπει να δείξουμε την ποιότητα που διαθέτουμε σαν ομάδα και θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία παίζει εξαιρετικό μπάσκετ το τελευταίο διάστημα".

Ο Αχμέτ Ντουβερίογλου δήλωσε πως: "Θα είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θέλουμε την νίκη. Θέλουμε να αντιδράσουμε, καθώς μας νίκησαν στο ΣΕΦ στο πρώτο ματς. Με την βοήθεια των φιλάθλων μας στις κερκίδες μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ