EUROLEAGUE

Ναβάρο: ''Απλώς, ντροπή''

Ναβάρο: ''Απλώς, ντροπή''

Η Ομπραντόιρο διέσυρε την Μπαρσελόνα, οι Καταλανοί περιμένουν στις 29/11 την πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο παραδέχεται πως τίποτα δεν πήγε καλά στους ''μπλαουγκράνα''!

Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της φετινής Μπαρτσελόνα αποτελούν trademark των Καταλανών που ξεπέρασαν μεν το εμπόδιο της Παρτίζαν στην Eurοleague όμως η χθεσινή συντριβή από την Ομπραντόιρο τους επανέφερε στη σκληρή πραγματικότητα.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μίλησε για τη δεύτερη φετινή ήττα των ''μπλαουγκράνα'' στην ACB και ήταν ξεκάθαρος. ''Φαίνεται πως δεν είχαμε προετοιμαστεί καθόλου γι αυτό το παιχνίδι! Σαν να μην υπήρχαμε στο γήπεδο μετά τον αγώνα στην έδρα της Παρτίζαν. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να πω για την ομάδα και δεν είναι καλά!''.

Εν συνεχεία ο κάπτεν της Μπαρτσελόνα ανέφερε: ''Νιώθουμε ντροπή για ό,τι έγινε! Πρέπει να αντιδράσουμε και να βελτιωθούμε. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, πρέπει να μην ξεχάσουμε τι έγινε κόντρα στην Ομπραντόιρο, να το βάλουμε στην άκρη και να μάθουμε από αυτή την ήττα''.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ