EUROLEAGUE

Η πρόκληση του Πασκουάλ

Η πρόκληση του Πασκουάλ

Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην Sports Arena (09/01, 20:00) της Κωνσταντινούπολης κόντρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε λόγο για το μεγαλύτερο τεστ των ''μπλαουγκράνα''.

Ο Καταλανός τεχνικός ''έχει'' τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς , αφού προηγείται στις μεταξύ τους προπονητικές κόντρες με ρεκόρ 7-4. Μένει να αποδειχθεί αν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα βοηθήσουν τον Πασκουάλ να διευρύνει το επιμέρους σκορ στην αυριανή αναμέτρηση της Sports Arena.

Ο τεχνικός των ''μπλαουγκράνα'' παραδέχτηκε πως η Μπαρτσελόνα θα έχει την ευκαιρία να δείξει το τι μπορεί να κάνει στην έδρα μιας μεγάλης ομάδας όπως η Φενέρ: ''Ξέρουμε καλά τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ από τα παιχνίδια της regular season. Πλέον θα δούμε αν είμαστε ικανοί να κάνουμε ένα καλό εκτός έδρας παιχνίδι και να συνεχίσουμε τις νίκες, αυτή τη φορά απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα''.

Όσον αφορά τους μεγαλύτερους κινδύνους της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ; ''Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είναι ο μεγάλος κίνδυνος της Φενέρ όμως πολύ επικίνδυνος είναι και ο Εμίρ Πρέλτζιτς. Οι περισσότερες μπάλες περνούν από τα χέρια του. Για την ακρίβεια, κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του!''

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στα σκαμπανεβάσματα της φετινής Μπαρτσελόνα: ''Θέλουμε σταθερότητα και διάρκεια στο παιχνίδι μας. Πρέπει να βρούμε τρόπο να χειριζόμαστε τις δύσκολες καταστάσεις και να πέρνουμε καλύτερες αποφάσεις στα κρίσιμα''.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ