EUROLEAGUE

Στην Αναντολού Εφές ο Ερτέλ!

Στην Αναντολού Εφές ο Ερτέλ!
INTIME SPORTS

Η Λαμποράλ Κούτσα ενημέρωσε πως ήλθε σε συμφωνία με την Αναντολού Εφές για τη μετακίνηση του Τομάς Ερτέλ κι έτσι ο Γάλλος γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς!

Το σπουδαίο deal ανάμεσα στη Λαμποράλ Κούτσα και την Εφές ολοκληρώθηκε! Οι Βάσκοι ενημέρωσαν πως ήλθαν σε συμφωνία με τους Τούρκους και ο Ερτέλ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κωνσταντινούπολη, υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Η αδυναμία του Χοσεάν Κερεχέτα να πάρει τα χρήματα που ζητούσε για τον Ερτέλ από τον Οκτώβρη, δεν σήμαινε πως σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί να πουλήσει τον Γάλλο γκαρντ. Πράγμα που αποδείχθηκε το τελευταίο δεκαήμερο , οπότε το όνομα του δευτεραθλητή κόσμου επανήλθε στο προσκήνιο.

Το Sport24 σας ενημέρωσε για το ταξίδι ανθρώπου της Φενέρμπαχτσε στη Βιτόρια , ώστε να κλείσει τη συμφωνία για τον Ερτέλ, με τις 800.000 ευρώ που ζητούσε ο Κερεχέτα να είναι το εμπόδιο για την ολοκλήρωση της δουλειάς. Αυτά τα χρήματα μπορούσε να τα δώσει η Εφές, κάτι που τελικά έκανε πράξη.

Το συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα έχει ΝΒΑ out για το 2016 και ισχύ έως το 2017. Ο παίκτης θα λάβει 800.000 δολάρια τον χρόνο και οι Βάσκοι θα βάλουν στα ταμεία τους 750.000 ενώ απέκτησαν τον Ντάριους Άνταμς για να καλύψουν το κενό στην περιφέρεια.

Τη συμφωνία επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Ερτέλ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. ''Ο Ερτέλ είναι ο νέος παίκτης της Αναντολού Εφές. Ήταν πολύ δύσκολο μέχρι να ολοκληρωθεί, όμως η συμφωνία έκλεισε. Συνεχίζουμε για επόμενες'' ήταν το μήνυμά του στο Twitter.

Μάλιστα ο Τομάς Ερτέλ θα κάνει το ντεμπούτο του στην Euroleague με τη φανέλα της Αναντολού Εφές κόντρα στην πρώην ομάδα του, στις 2 Ιανουαρίου (22:00)!

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ