ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Το ανηλεές κυνηγητό της Λαμποράλ Κούτσα

Το ανηλεές κυνηγητό της Λαμποράλ Κούτσα

Η Λαμποράλ Κούτσα έχει οικονομικό πρόβλημα (του τύπου να χρωστά πολλούς μισθούς) και η πώληση του Τομάς Ερτέλ (διαβάστε τι υπέγραψε με την Εφές) θα διευκολύνει κάπως την κατάσταση. Από το πρωί οι Βάσκοι κυνηγούν πέντε διαφορετικούς "άσους", με στόχο να "κλείσουν" κάποιον σήμερα.

Η αδυναμία του Χοσεάν Κερεχέτα να πάρει τα χρήματα που ζητούσε για τον Τομάς Ερτέλ από τον Οκτώβρη, δεν σήμαινε πως σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί να πουλήσει τον Γάλλο πόιντ γκαρντ. Πράγμα που αποδείχθηκε το τελευταίο δεκαήμερο, οπότε το όνομα του δευτεραθλητή κόσμου επανήλθε στο προσκήνιο.

Το Sport24 σας ενημέρωσε για το ταξίδι ανθρώπου της Φενέρμπαχτσε στη Βιτόρια, ώστε να κλείσει τη συμφωνία για τον Ερτέλ, με τις 800.000 ευρώ που ζητούσε ο Κερεχέτα να είναι το εμπόδιο για την ολοκλήρωση της δουλειάς. Αυτά τα χρήματα μπορούσε να τα δώσει η Αναντολού Εφές και από ό,τι φαίνεται το έκανε (το συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα έχει ΝΒΑ out για το 2016 και ισχύ έως το 2017), με τους Βάσκους να τρέχουν και... να μη φτάνουν, καθώς πρέπει να βρουν παίκτη να δηλώσουν στη Euroleague έως τις 30/12, που λήγει η σχετική προθεσμία.

Σημερινές πληροφορίες αναφέρουν πως το αφεντικό της ομάδας από το πρωί είναι στην... αγορά και κάνει προτάσεις σε διάφορους πόιντ γκαρντ που δεσμεύονται με συμβόλαια (και άρα έχει αποταθεί και στις ομάδες τους), με μια περίπτωση να είναι ο Ντάριους Άνταμς της Νανσί. Ομάδα που πριν ένα μήνα είχε απαντήσει αρνητικά στο ίδιο αίτημα της Λαμποράλ (για να καταλήξει ο Μάικ Τζέιμς στο ρόστερ), αλλά τώρα είναι πιο θετική στο να αφήσει τον 25χρονο να φύγει. Ο Αμερικανός δεν είναι ο μόνος που έχει "χτυπήσει" η εκπρόσωπος της Βασκονίας. Είναι όμως, αυτός που βρίσκεται πιο κοντά στο deal.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ