EUROLEAGUE

Ντάνστον: "Από τον Ολυμπιακό έφυγα όπως έπρεπε"

Ντάνστον: "Από τον Ολυμπιακό έφυγα όπως έπρεπε"
INTIME SPORTS

Ο Μπράιαν Ντάνστον μίλησε στο Euroleague Greece γι αυτά που θυμάται από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αποχαιρέτησε τους "ερυθρόλευκους". "Είμαστε καλοί στα χαρτιά, αλλά..." η άποψή του για την Αναντολού Εφές.

Μέσα στα δύο χρόνια παρουσίας του στον Ολυμπιακό, κατάφερε να σημειώσει συνεχόμενα limit ups. Ειδικά από τη στιγμή που αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός της Euroleague τη διετία που φορούσε την ερυθρόλευκη φανέλα. Πλέον, ο Μπράιαν Ντάνστον υπερασπίζεται το καλάθι της Αναντολού Εφές. Δίχως όμως να ξεχνά όσα έζησε στη χώρα μας με τους Πειραιώτες.

" Η εβδομάδα που έρχεται δεν θα είναι εύκολη", ήταν τα πρώτα λόγια που είπε μιλώντας στο Euroleague Greece μετά τη φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Κι όχι άδικα αφού η ομάδα του γνώρισε τη συντριβή (85-56) από την Ένωση, σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε πολύ χειρότερα απ ότι όλοι περίμεναν. Αν πάντως μπορεί να σταθεί κάπου ο Αμερικανός σέντερ είναι πως " καλύτερα που αυτή η ήττα ήρθε για εμάς τέτοια στιγμή στη σεζόν και όχι πιο μετά. Δεν είχαμε καθόλου ενέργεια στο παιχνίδι. Αυτά που δείξαμε στο παρκέ απέναντι στην ΑΕΚ δεν είναι αποδεκτά από κανέναν μας στην ομάδα".

Σχολιάζοντας την ποιότητα του φετινού ρόστερ της Αναντολού Εφές, είχε να πει πως " έχουμε πολλά όπλα στην ομάδα. Δεν το δείξαμε βέβαια κόντρα στην ΑΕΚ. Γενικά νομίζω ότι ο Τομά (Ερτέλ) είναι αυτός που θα ηγηθεί. Στα χαρτιά δείχνουμε καλοί, βρισκόμαστε στις προπονήσεις, αλλά έχουμε πολλή δουλειά ακόμη για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και στοχεύουμε".

Για να συνεχίσει αναφερόμενος στους στόχους που έχει φέτος η τουρκική ομάδα: " Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε. Προφανώς ο πρώτος μας στόχος είναι η Euroleague και γι αυτό δουλεύουμε όλοι σκληρά στο γήπεδο. Έχουμε τα προσόντα για να τα καταφέρουμε. Χρειαζόμαστε βέβαια πάντα την τύχη. Νομίζω πάντως πως η Αναντολού Εφές μπορεί να κάνει κάτι καλό στη φετινή διοργάνωση".

Εν συνεχεία η κουβέντα πήγε στα του (πρόσφατου) παρελθόντος. Παραδέχθηκε βέβαια πως " δεν είχα τον χρόνο να κάνω κάποια βόλτα ή να δω τους παλιούς μου συμπαίκτες, αλλά χαίρομαι πολύ που γύρισα", για να προσθέσει πως " είμαι απογοητευμένος από το πως παίξαμε απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά νιώθω ωραία που ήρθα πάλι στην Ελλάδα".

Όταν του ζητήσαμε να συγκρίνει την Αθήνα με την Κωνσταντινούπολη απάντησε πως " η αλήθεια είναι ότι δεν είχα την ευκαιρία να δω καλά την Κωνσταντινούπολη γιατί περάσαμε το μεγαλύτερο διάστημα της προετοιμασίας στην Σλοβενία. Προφανώς έχω πολλά να δω στο μέλλον. Υπάρχουν βέβαια πολλές ομοιότητες, αλλά σίγουρα η Αθήνα είναι το κάτι άλλο. Είναι υπέροχη πόλη".

Πριν ολοκληρώσει, κλήθηκε να απαντήσει σε μία ακόμη ερώτηση. Περί τίνος θυμάται πιο έντονα από την "ερυθρόλευκη" διετία. Τι είναι αυτό; " Η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ξεκάθαρα. Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να πω "αντίο" στην ομάδα", ανέφερε.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ