EUROLEAGUE

"Ευχαριστώ τον Ίβκοβιτς"

"Ευχαριστώ τον Ίβκοβιτς"

Με ποιους μίλησε ο Τομάς Ερτέλ πριν υπογράψει στην Αναντολού Εφές, γιατί ευχαριστεί τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τι είχε να πει για το γεγονός ότι στο πρώτο του ματς θα παίξει εναντίον της... πρώην (βλ. Λαμποράλ Κούτσα).

Ο Τομάς Ερτέλ ήταν στην Κωνσταντινούπολη, στη μεγάλη νίκη της Αναντολού Εφές επί της Φενέρμπαχτσε , για την 13η αγωνιστική της τουρκικής λίγκας. Όχι, δεν ήταν στο ρόστερ, ούτε έπαιξε. Είδε τον αγώνα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του " και διαπίστωσα την τεράστια προσπάθεια που έκαναν. Έπαιξαν εκπληκτικά. Το να φορώ την ίδια φανέλα με τόσο ποιοτικούς παίκτες είναι κάτι που με κάνει πολύ ενθουσιασμένο", ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Θα ιδρώσει για πρώτη φορά τη νέα του φανέλα με το νέο έτος και για την ακρίβεια στις 2/1, θα συναντήσει... την πρώην, για την πρεμιέρα του ΤΟΡ16. " Αυτό είναι κάτι το πολύ ενδιαφέρον για εμένα, το να παίξω δηλαδή, το πρώτο μου παιχνίδι με την Εφές, εναντίον της Λαμποράλ, εφόσον φυσικά ο κόουτς μου δώσει την ευκαιρία. Θα είναι δύσκολος αγώνας. Αυτό όμως, που έχει σημασία είναι να πάρουμε τον μάξιμουμ αριθμό νικών που χρειαζόμαστε για να είμαστε συνεπείς με τα "θέλω" μας. Και για αυτό είναι πάντα χρήσιμο να κάνουμε μια καλή αρχή".

Ο Γάλλος πόιντ γκαρντ υπέγραψε έως το 2017, με το συμβόλαιο του να 'χει ΝΒΑ out για το 2016, ενώ η συνολική αμοιβή θα φτάσει στα 2.6 εκάτ. ευρώ (καθαρά), με τους Τούρκους να του δίνουν αυτοκίνητο, διαμέρισμα κλπ. Για την ιστορία, στη Βιτόρια "έβγαζε" 35.000 ευρώ το μήνα.

Ευχαρίστησε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς για όσα έκανε και είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει παίκτης του. " Είμαι πολύ ευτυχής που βρίσκομαι εδώ. Η Αναντολού μου έδειξε πως με θέλει πολύ. Είναι τεράστια η πρόκληση και η ευκαιρία που έχω. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ίβκοβιτς. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ, για να ανταποδώσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά και για να υλοποιήσει η ομάδα του στόχους".

Ομολόγησε πως ρώτησε για την Εφές τον Σάσα Βούγιασιτς και τον Ιγκόρ Ρακόσεβιτς " και μου είπαν πόσο μεγάλος οργανισμός είναι η Αναντολού. Με διαβεβαίωσαν πως ήταν εκπληκτική η ευκαιρία και ότι θα έχω την ευκαιρία να αφοσιωθώ στο μπάσκετ, μαζί και να βελτιωθώ. Με συμβούλεψαν να πάω δίχως δεύτερη σκέψη στην Κωνσταντινούπολη. Είμαι εκστασιασμένος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ