EUROLEAGUE

Χάινς: "Ο Ολυμπιακός δεν παραιτείται ποτέ"

Χάινς: "Ο Ολυμπιακός δεν παραιτείται ποτέ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κάιλ Χάινς τόνισε πως η ΤΣΣΚΑ πήρε δίκαια την νίκη καθώς ήταν καλύτερη στο ματς, απέναντι σε μία ομάδα που δεν παραιτείται ποτέ, όπως χαρακτηριστικά σχολίασε. "Ο Ολυμπιακός είναι στην καρδιά μου", είπε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι Κάιλ Χάινς και Μίλος Τεόντοσιτς, από την πλευρά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Καρλ Χάινς δηλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: "Νoμίζω πως ήμασταν καλύτεροι και πιο έτοιμοι από κάθε πλευρά απέναντι σε μία ομάδα που δεν παραιτείται ποτέ και αρνείται να χάσει ανεξαρτήτως αντιπάλου και ανεξαρτήτως έδρας, στην οποία αγωνίζεται".

Για την ομάδα του Ολυμπιακού: "Σίγουρα πιστεύω στον Ολυμπιακό, αφού πάντα, όσο και αν είναι το ρεκόρ τους, παλεύουν μέχρι τέλους και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου και θυμάμαι με πολύ όμορφα συναισθήματα τις στιγμές και τις νίκες που έζησα με αυτή την ομάδα. Θέλω να πετύχω τα ίδια πράγματα με την ΤΣΣΚΑ και ελπίζω πως ήρθε η ώρα να κατακτήσουμε την Euroleague".

Τεόντοσιτς: "Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα"

Από την πλευρά του ο Μίλος Τεόντοσιτς, σχολίασε: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Τώρα έχουμε 5-2 στον Ομιλο. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε πως θα παίξει δυνατά, αλλά ανταποκριθήκαμε καλά και πήραμε τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ