EUROLEAGUE

Βοροντσέβιτς: "Έχω αρνηθεί το ΝΒΑ"

Βοροντσέβιτς: "Έχω αρνηθεί το ΝΒΑ"

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην Euroleague με την ΤΣΣΚΑ και παραδέχεται ότι δεν... αγχώνεται ιδιαίτερα για να παίξει στο ΝΒΑ.

Αν υπάρχει μια ομάδα που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλη ότι δεν τελειώνει τίποτα... πριν τελειώσει (πριν, δηλαδή γίνει η απονομή) είναι η ΤΣΣΚΑ. Φέτος ο Αντρέι Βοροντσέβιτς αισιοδοξεί να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής με την "ομάδα του στρατού" για πρώτη μετά μετά από το 2008 και τον τίτλο στο Final Four της Μαδρίτης!

Το περασμένο καλοκαίρι ο 27χρονος φόργουορντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ (σ.σ. μαζί με τους Τεόντοσιτς, Γουίμς), μολονότι υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες του ΝΒΑ. Ειρήσθω εν παρόδω ο Βοροντσέβιτς δεν έγινε πικ στο ντραφτ του 2009.

Πλέον εξηγεί στη sovsport.ru ότι δέχτηκε προτάσεις για να μετρήσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ τις οποίες απέρριψε. Και εξήγησε τους λόγους.

"Έχω δεχτεί επανειλημμένως προτάσεις για να παίξω στο ΝΒΑ όμως τις αρνήθηκα. Αποφάσισα να μείνω στη Μόσχα, μαζί με την οικογένειά μου. Εξάλλου, η ΤΣΣΚΑ είναι ένας από τους καλύτερους οργανισμούς στην Ευρώπη. Διέθετε πάντα σπουδαίους προπονητές, με διαφορετική φιλοσοφία".

Φέτος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην Euroleague υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη, έχοντας 8.7 πόντους μ.ό. σε 28 αγώνες.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ