EUROLEAGUE

Παντού υπάρχει ένας μύθος

Παντού υπάρχει ένας μύθος

Είδε ο Άαρον Τζάκσον το video με τον Χάβι Μαρτίνεθ να καρφώνει, ζήλεψε και είπε να δοκιμάσει να σκοράρει, με πέναλτι (και την μπασκέτα για... αντίπαλη άμυνα). Δείτε το απολαυστικό video.

Στις 17 του μήνα, οι Ντάντε, Ραφίνια, Τόμας Μίλερ και Χάβι Μαρτίνεθ δέχθηκαν την πρόκληση στοιχηματικής εταιρίας και αντιμετώπισαν τρεις μπασκετμπολίστες της Μπάγερν Μονάχου (Στάιγκερ, Τόμπσον, Τέιλορ) στο... άθλημα τους.

Το κάρφωμα του Μαρτίνεθ ήταν αυτό που συγκράτησε ο Άαρον Τζάκσον από την όλη ιστορία και θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος. Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έβαλε ένα τέρμα (του χόκεϊ, αλλά τέρμα να 'ναι και ό,τι να 'ναι) πίσω από την μπασκέτα, την οποία έκανε... άμυνα (όπως λέει χαρακτηριστικά στο video) και “με το ματς να είναι στην ώρα της κρίσης, παίρνω το σουτ. Το πέναλτι”.

Έστησε την μπάλα (του μπάσκετ) στην κορυφή, ο κάμεραμαν τον ρώτησε πόσες λήψεις θα κάνουν, για να ξέρει ο άνθρωπος να κανονίσει τη μέρα του, ο... εκτελεστής εξήγησε πως θα ήταν μονή η προσπάθεια. Με λόμπα... έστειλε το τόπι στο πλεχτό και ξεχύθηκε σε έξαλλους πανηγυρισμούς, υπό τους ήχους του Τζον Λένον.

Απολαύστε το video


TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ