EUROLEAGUE

Ένα καλό βιβλίο για τον Μεσίνα

Ένα καλό βιβλίο για τον Μεσίνα

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Έτορε Μεσίνα, αφήνει στην άκρη το πινακάκι του προπονητή και παραμένει πιστός σε μα απλή, καθημερινή συνήθεια. Το διάβασμα!

Στα 54 του κι έχοντας κατακτήσει 24 τίτλους σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, ο Ιταλός τεχνικός είναι ένας τύπος που μπορεί να παίξει ρόλους με υψηλό ποσοστό ρίσκου όπως το κοουτσάρισμα μια ομάδας-κολοσσού σαν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο ''Έκτορας'' είναι εξαιρετικός στο να αναλύει το ''διάβασμα'' των φάσεων και την απαιτούμενη ισορροπία που πρέπει να έχει ο απαιτητικός κόουτς. Εκτός γραμμών, παραμένει πιστός σε μια απλή συνήθεια μακριά από μπασκετικές αναλύσεις.

''Λατρεύω το διάβασμα! Ταξιδεύουμε πολύ και έχω αρκετό χρόνο για να το κάνω. Προβληματίζομαι όταν τα νέα παιδιά δεν διαβάζουν βιβλία ή έστω εφημερίδες αφού όλες οι δραστηριότητες, είτε έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό, είτε όχι, ξεκινούν από το μυαλό! Αυτό είναι το κλειδί για όλα τα πράγματα στη ζωή'' εξηγεί σχετικά ο... βιβλιοφάγος Έτορε Μεσίνα που φέτος καλείται να οδηγήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά μετά το 2008.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ