EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Λαμποράλ Κούτσα - Μάλαγα

Δηλώσεις: Λαμποράλ Κούτσα - Μάλαγα

Απολογήθηκε ο Σκαριόλο στους φιλάθλους της Λαμποράλ, ενώ ο Λαμάρ Όντομ μίλησε για τα συναισθήματα του στην επιστροφή του στα παρκέ

Η νίκη έπειτα από 8 χρόνια μέσα στην έδρα της Λαμποράλ έφερε χαρά στο στρατόπεδο της Μάλαγα, με τον Πλάθα να δηλώνει ικανοποιημένος. Από την πλευρά του ο Τούλσον υποστήριξε ότι η υπόθεση πρόκριση είναι ανοικτή για την Μάλαγα που θα... μπορούσε να ξανακερδίσει Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε.

Λαμποράλ Κούτσα

Σέρτζιο Σκαριόλο: "Πρέπει να απολογηθούμε στους φιλάθλους μας για την απόδοση μας στο πρώτο ημίχρονο. Προφανώς ο προπονητής είναι αυτό που βγαίνει μπροστά και εκπροσωπεί όλη την ομάδα. Οι Κουσμίνσκας και Κάνερ Μέντλεϊ ξεκίνησαν πολύ δυνατά και δεν ξέραμε πως να τους σταματήσουμε. Κάτι συμβαίνει όταν νιώθουμε πιεσμένοι και όταν ο αντίπαλος χτίζει διψήφια διαφορά, είμαστε ανήμποροι να διαχειριστούμε την πίεση".

Λαμάρ Όντομ: "Είναι ωραίο να βγαίνεις ξανά στο παρκέ και να παίζεις ξανά μπάσκετ. Η τελευταία φορά που έπαιξα πέντε εναντίον πέντε ήταν πέρσι στον τελευταίο γύρο των πλέι οφ. Ήταν όμορφο να επιστρέφω. Ο Αντρές Νοτσιόνι είναι το πρότυπο μου, είναι πολύ έμπειρος και είχε εξαιρετική απόδοση σήμερα. Το παιχνίδι δεν ήταν πετυχημένο και η ομάδα χρειάζεται δουλειά. Αυτή η ομάδα έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα σερί που θα μας βάλει σε μία καλή θέση".

Μάλαγα

Χουάν Πλάθα: "Δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε εδώ τα τελευταία 8 χρόνια. Χάσαμε πολλά παιχνίδια εδώ, όμως ήταν μεγάλη νίκη σήμερα, καθώς ήρθαμε χωρίς τρεις παίκτες. Βλέποντας την κατάσταση μας, είχαμε εξαιρετικά δύσκολο έργο, όμως μου άρεσε αυτό που είδα σήμερα, πως αντέδρασαν οι παίκτες μας και από την επιθυμία για νίκη που έδειξαν. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ο τρόπος που παίξαμε όταν καταλάβαμε ότι είχαμε ήδη κερδίσει. Αυτό σημαίνει ότι ξεχάσαμε ποιον είχαμε απέναντι μας. Αυτή η νίκη μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε την πρόκριση στα πλέι οφ".

Ράιαν Τούλσον: "Δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη διαφορά στο ημίχρονο. Μας κέρδισαν εδώ στον πρώτο γύρο και στο ισπανικό πρωτάθλημα. Περάσαμε δύσκολα την εβδομάδα που προηγήθηκε γιατί είχαμε πολλούς απόντες. Είχαμε μόνο τον Στίματς ως κλασικό σέντερ και ο Σαμπόνις, ο οποίος είναι μόλις 17 χρονών. Δεν νομίζω ότι χαλαρώσαμε τόσο πολύ μετά το ημίχρονο αλλά νομίζω ότι η Λαμποράλ βγήκε δυνατότερη. Μέσα στα αποδυτήρια πάντα πιστεύαμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στα πλέι οφ κερδίζοντας σπουδαίες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός κι η Φενέρμπαχτσε. Μπορούμε να το κάνουμε ξανά για να προκριθούμε"

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ