EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές-Ζαλγκίρις

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές-Ζαλγκίρις

Η Ζαλγκίρις Κάουνας πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί της Αναντολού Εφές, μέσα στην Τουρκία, μπλέκοντας τα πράγματα στον όμιλο.

Στο κακό πρώτο μέρος της ομάδας του στάθηκε ο προπονητής της Εφές, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ ο Γκιντάρας Κράπικας συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνιση.

Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Ήταν μια σκληρή αναμέτρηση. Ο ρυθμός ήταν πολύ αργός. Ειλικρινά, η Ζαλγκίρις έλεγξε το παιχνίδι καλύτερα από εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 2 ασίστ και 8 λάθη, κάτι το οποίο δεν είναι... άνετο για μια ομάδα σαν την Εφές. Ήταν μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με τα παιχνίδια με την Τόφας και την Σάσαρι. Πετύχαμε μόνο 62 πόντους Ο Νέναντ Κρίστιτς έκανε καλή δουλειά και μας βοήθησε με την εμπειρία του, ενώ έδειξε και την ποιότητά του. Δεν είναι αυτό το πραγματικό μας πρόσωπο, ειδικά στην έδρα μας".

Νέναντ Κρίστιτς: "Η Ζαλγκίρις Κάουνας έκανε τις μικρές λεπτομέρειες καλύτερα απ' ότι εμείς. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε και να τους πιάσουμε στο τέλος. Αλλά σούταραν πολύ καλύτερα από εμάς. Πρέπει να δουλέψουμε στα λάθη μας".

Γκιντάρας Κάπρικας: "Πρώτα απ' όλα, συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν πραγματικά σπουδαίοι. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν εύκολο, επειδή η Εφές μας έβαλε πολύ πίεση, όμως εμείς παραμείναμε άντρες. Είμαστε πολύ τυχεροί που πήραμε μία πραγματικά σκληρή νίκη στην Κωνσταντινούπολη κόντρα σε μία κορυφαία ομάδα του γκρουπ. Σίγουρα, πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες, που έπαιξαν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι".

Εντγκάρας Ουλανόβας: "'Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, που στην τέταρτη περίοδο εξελίχθηκε σε μάχη, αλλά οι μικρές λεπτομέρειες μας επέτρεψαν να πάρουμε τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ