EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Κουμπάν - Νταρουσάφακα

Δηλώσεις: Κουμπάν - Νταρουσάφακα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ρεκόρ 5-2 που τέλειωσε τον πρώτο γύρο η Κουμπάν, ενώ ο Μαχμουτί τόνισε: "Ήταν σημαντικό το 8-0 που έκανε η Λοκομοτίβ στο τέλος του ημιχρόνου".

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν νίκησε με 82-58 την Νταρουσάφακα στην Ρωσία. Αυτές είναι οι δηλώσεις των παικτών και των προπονητών μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Γιώργος Μπαρτζώκας (Κουμπάν): "Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς. Τελειώσαμε τον πρώτο γύρο στο TOP-16 με ρεκόρ 5-2 και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, αν σκεφτεί κανείς πως δώσαμε τρία μας εντός έδρας και τέσσερα εκτός. Περιμέναμε πως θα βελτιωνόντουσαν στο δεύτερο μέρος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους. Θα ήθελα όμως να παίζαμε καλύτερο μπάσκετ, όταν η διαφορά μας πήγε στους 26 πόντους. Όταν έπαιξαν άμυνα ζώνης, έπρεπε να κυκλοφορούσαμε καλύτερα την μπάλα".

Οκτάι Μαχμουτί (Νταρουσάφακα): "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ήταν καλύτερη ομάδα και νίκησαν δίκαια. 'Έχουν μεγάλο ταλέντο. Ήταν σημαντικό και καθοριστικό το 8-0 σερί που έκανε ο αντίπαλος μας λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Για εμένα είναι σημαντικό να παλεύουμε για 40 λεπτά και αυτό δεν το είδα μέσα στο μας".

Κρις Σίνγκλετον (Κουμπάν): "Eίμαι χαρούμενος για αυτή την νίκη. Είναι σημαντική για εμάς. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την αντίδραση μας στην άμυνα ζώνης. Κάπου χαλαρώσαμε όταν η διαφορά ανέβηκε στο +20. Σε εκείνο το σημείο χαλαρώσαμε και κάναμε λάθη. Νομίζω πως έχουμε την δυνατότητες να φτάσουμε μακριά φέτος".

Σκότι Γουίλμπεκιν (Νταρουσάφακα): '"Τα πράγματα για εμάς δεν κύλησαν όπως θα θέλαμε. Κάναμε πάρα πολλά λάθη στην αναμέτρηση. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ