EUROLEAGUE

Η Νταρουσάφακα φέρνει τον Άντερσον από το ΝΒΑ

Η Νταρουσάφακα συνεχίζει την δυναμική της ενίσχυση, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ, Τζέιμς Άντερσον, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τους Κινγκς. Στο παρελθόν έπαιξε και στην Ζάλγκιρις Κάουνας.

Ύστερα από την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Ντέιβιντ Μπλατ, συν την απόκτηση του Μπράντλεϊ Ουοναμέικερ, με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας να βρίσκεται μία... ανάσα από την Νταρουσάφακα , η τουρκική ομάδα φέρνει στο ρόστερ της και παίκτη από το ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, η Νταρουσάφακα ήρθε σε συμφωνία με τον 27χρονο Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ, Τζέιμς Άντερσον, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τους Σακραμέντο Κινγκς (3.5 πόντοι).

Την σεζόν 2014-2015 έκανε ένα αξιόλογο πέρασμα από την Ζάλγκιρις Κάουνας (14.5 πόντους, 5.1 ριμπάουντ 2.5 ασίστ στην Euroleague), ενώ στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Σίξερς, Σπερς και Ρόκετς. \

Η Νταρουσάφακα, η οποία θα αγωνιστεί στην Euroleague της νέας σεζόν, είναι από τις πιο πλούσιες ευρωπαϊκές ομάδες και έχει προς διάθεση ένα μεγάλο μπάτζετ. Στόχος της να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Τουρκία και όνειρο της να φτάσει στο επόμενο Final Four.

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ