ΤΟΥΡΚΙΑ

Κουζμίνσκας και Μοερμάν για Νταρουσάφακα

Κουζμίνσκας και Μοερμάν για Νταρουσάφακα

Η Νταρουσάφακα είναι διατεθειμένη να "σπρώξει" πολύ χρήμα στην αγορά, προχωρώντας σε σημαντικό βαθμό τις συζητήσεις με τους Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Αντριέν Μοερμάν!

Η έλευση του Ντέιβιντ Μπλατ στην Νταρουσάφακα σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής στην τουρκική ομάδα, η οποία είναι διατεθειμένη να ξοδέψει πολλά καράβια λεφτά για να δημιουργήσει ρόστερ ικανό να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final Four της Euroleague. Οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μπράντλεϊ Ουάναμεϊκερ , αλλά δεν σταματούν εκεί αφού αναμένεται να ακολουθήσουν οι Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Αντριέν Μοερμάν.

Ο πρώτος αποχώρησε από την Ουνικάχα Μάλαγα, μετά από τρία χρόνια, κυνηγώντας ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο και, ταυτόχρονα, τη δυνατότητα να αγωνιστεί ξανά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο δεύτερος δεσμεύεται μεν με την Μπάνβιτ, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, η Νταρουσάφακα προτίθεται να πληρώσει όλο το ποσό του buy out που προβλέπεται βάσει συμβολαίου. Ήτοι, να πληρώσει 500.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Κάπως έτσι επιδιώκει να ενισχυθεί στις θέσεις των φόργουορντ, πριν ασχοληθεί με τους υπόλοιπους γκαρντ και σέντερ που πρέπει να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ