EUROLEAGUE

Διαμαντίδης: "Κρίσιμο παιχνίδι με Ολυμπιακό"

Διαμαντίδης: "Κρίσιμο παιχνίδι με Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος αναδείχτηκε MVP της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ μίλησε για την Ευρωλίγκα και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (video)

Ο Παναθηναϊκός πήρε την τρίτη του νίκη στο "Top-16" της Ευρωλίγκας, δεύτερη διαδοχική απέναντι στην Φενέρ (72-62) και πλέον πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο αρχηγός του "τριφυλλιού", Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος αναδείχτηκε MVP του ματς με τους Τούρκους μίλησε για τη συνέχεια της ομάδας στην Ευρωλίγκα και τον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους".

" Ήταν καλή νίκη για εμάς, πηγαίνουμε βήμα - βήμα το κάθε παιχνίδι. Τώρα έχουμε το παιχνίδι απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο", ανέφερε αρχικά ο Διαμαντίδης και πρόσθεσε:

" Πρώτα έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα, πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς και μετά θα κοιτάξουμε το ματς με την Μιλάνο, φυσικά και θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά είναι σε 15 μέρες ο αγώνας. Πρώτα θα κοιτάξουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα".

Όσον αφορά την δική του εμφάνιση, ο Έλληνας γκαρντ πρόσθεσε: " Όλη η ομάδα είχε συνεισφορά, ο κάθε παίκτης έδωσε το 100%. Κοιτάμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Η αυτοπεποίθηση μας είναι σε υψηλό επίπεδο θέλουμε να παίζουμε καλύτερα σε κάθε παιχνίδι, αυτό θα κάνουμε και απέναντι στο Μιλάνο και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ