EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ρεάλ - Μακάμπι

Δηλώσεις: Ρεάλ - Μακάμπι

Ο Ρούντι Φερνάντεθ παραδέχθηκε πως η ήττα από την ΤΣΣΚΑ λειτούργησε σαν μάθημα για τη Ρεάλ, ο Σέρχιο Γιούλ στάθηκε στον κόσμο της ''Βασίλισσας'' ενώ ο Γκάι Πνίνι μίλησε για τη χαμένη ευκαιρία της Μακάμπι.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών των δύο ομάδων μετά την σπουδαία νίκη της Ρεάλ επί της Μακάμπι, στο Palacio de Deportes.

Ρεάλ Μαδρίτης

Ρούντι Φερνάντεθ: ''Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όμως βελτιώσαμε την άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο και τρέξαμε στο ανοιχτό γήπεδο. Οι φίλαθλοι μας βοήθησαν πολύ ώστε να πανηγυρίσουμε ακόμα μια νίκη στην Euroleague. Η δουλειά μου δεν είναι μόνο να σκοράρω όπως νομίζουν οι περισσότεροι αλλά να βοηθάω την ομάδα όπως και όπου μπορώ. Λένε πως μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα από μια ήττα, όπως συνέβη με εμάς που χάσαμε από μια σπουδαία ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ. Απόψε βγάλαμε ενέργεια κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως η Μακάμπι. Πλέον έχουμε τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια στο TOP-16. Νομίζω ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό ξεκίνημα''.

Σέρχιο Γιούλ: ''Θέλαμε πολύ τη νίκη σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η Μακάμπι ήταν αήττητη στο TOP-16. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που έκαναν sold out! Μας δίνουν ώθηση σε τέτοια σπουδαία παιχνίδια. Η Μακάμπι δημιουργεί πολλά προβλήματα με την άμυνά της, μας δημιούργησε πολλά θέματα όμως στο τέλος πανηγυρίσαμε εμείς''.

Μακάμπι

Γκάι Πνίνι: ''Χάσαμε μια σπουδαία ευκαιρία. Απόψε κάναμε το παιχνίδι μας και μπορώ να πω ότι είχαμε τη νίκη στα χέρια μας. Κάποια λάθη και κάποια χαμένα σουτ στα τελευταία λεπτά μας στοίχησαν και αυτό μάς πονάει πιο πολύ. Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε περήφανοι έπειτα από αυτή την εμφάνιση. Παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Euroleague, μια ομάδα που συντρίβει κάθε αντίπαλο στο γήπεδό της. Τους αντιμετωπίσαμε ως ίσο προς ίσο. Αν συνεχίσουμε έτσι, μπορώ να πω ότι θα έλθουν καλύτερες στιγμές για εμάς!''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ