EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Εφές - Μπαρτσελόνα

Δηλώσεις: Εφές - Μπαρτσελόνα
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πώς ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και έδωσε συγχαρητήρια στην Εφές. Τι είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε εκτός έδρας της Αναντόλου Εφές στην Κωνσταντινούπολη σε ένα παιχνίδι, το οποίο πήγε στην παράταση.

Αναντόλου Εφές

Βαγγέλης Αγγέλου: "Ήταν πραγματικά ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι απόψε. Δεν υπάρχουν πολλά που έχουμε να πούμε για αυτό. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Επίσης, πολλά ευχαριστώ στον κόσμο για την ενίσχυση. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε στον ίδιο ρυθμό. Η Εφές θα συνεχίσει να παλεύει. Νομίζω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι την επόμενη σεζόν".

Κερέμ Γκονλούμ: " Ήταν ένα δραματική ήττα για εμάς. Δεν καταφέραμε να ανταμείψουμε την προσπάθεια μας, γυρίζοντας το ματς από το -15. Πήραμε προβάδισμα επτά πόντων στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα. Αλλά το ματς κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος".

Μπαρτσελόνα

Τσάβι Πασκουάλ: " Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Εφές για την σπουδαία προσπάθεια που έκανε. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ και τους οπαδούς. Ήμασταν πολύ καλοί στην πρώτη περίοδο. Ήμασταν πολύ κοντά στο να διαλύσουμε την Εφές. Αλλά τα πράγματα άλλαξαν στην δεύτερη περίοδο. Παίξαμε, όμως πραγματικά έξυπνα στο τελευταίο δίλεπτο, αφήσαμε την καρδιά μας στο γήπεδο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Μπόστιαν Νάχμπαρ: " Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον. Είχαμε καλό ρυθμό στην αρχή της αναμέτρησης, αλλά στο δεύτερο η Εφές έκανε πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι. Καταφέραμε να παίξουμε με μυαλό στα τελευταία λεπτά και πήραμε τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ