EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια

Στον “χαρακτήρα” που έδειξαν οι παίκτες του στα τελευταία λεπτά εστίασε τις δηλώσεις του ο Σίτο Αλόνσο μετά το θρίαμβο της Μπασκόνια επί της Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη.

Ο χαρακτήρας είναι στο DNA της ομάδας”... Ετσι όπως νίκησε η Μπασκόνια, πως είναι να μην είναι κατενθουσιασμένος ο Σίτο Αλόνσο, ο οποίος είδε την ομάδα του να φέρνει τα πάνω κάτω στα τελευταία λεπτά και να φεύγει με το διπλό από τη Μαδρίτη . Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσαν ακόμα ο Γιάκα Μπλάζιτς και ο Τόρνικε Σενγκέλια από την πλευρά των Βάσκων, καθώς και οι Φελίπε Ρέγιες, Λούκα Ντόντσιτς από τους Μαδριλένους.


Σίτο Αλόνσο (προπονητής της Μπασκόνια)

“Ο χαρακτήρας είναι κάτι που υπάρχει στο DNA της ομάδας. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, όπως απόψε, που ήμασταν χωρίς τον Αντρέα Μπαρνιάνι και τον Ροντρίγκ Μπομπουά, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και έπαιξε πραγματικά καλά. Οι παίκτες μου έκαναν απίστευτη δουλειά απόψε. Η Ρεάλ τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος αλλά δεν μπορείς να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια. Πράγματα σαν αυτό συμβαίνουν. Έτσι όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, νομίζω ότι αξίζαμε να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το ματς στο φινάλε. Παίξαμε καλά και έξυπνα στα τελευταία λεπτά”.

Γιάκα Μπλάζιτς (γκαρντ της Μπασκόνια)

“Η ομάδα μας έκανε απίστευτη δουλειά στο ξεκίνημα του αγώνα. Παίξαμε όπως έπρεπε, με σπουδαία άμυνα. Βάλαμε μερικά σημαντικά σουτ και πετύχαμε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι”.

Τόρνικε Σενγκέλια (φόργουορντ της Μπασκόνια)

“Ήταν πολύ σημαντική νίκη, ειδικά από τη στιγμή που επιτεύχθηκε εκτός έδρας, επειδή χάσαμε το πρώτο με τη Ζαλγκίρις. Είναι πραγματικά σημαντικό για την ομάδα να προχωράει με θετικό τρόπο”.

Λούκα Ντόντσιτς (γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης)

“Είμαι απλά ένας παίκτης στην ομάδα μου και αυτό είναι που πηγαίνει πρώτα απ' όλα – η ομάδα. Είμαστε δυσαρεστημένοι για την ήττα αλλά πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι. Ημασταν νωθροί στην άμυνα στο ξεκίνημα του ματς. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Στην τελευταία άμυνα μας δεν χρειαζόμασταν φάουλ, υπήρχαν 33 δευτερόλεπτα στο χρονόμετρο και θα είχαμε το τελευταίο σουτ”.

Φελίπε Ρέγιες (φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης)

“Στο τέλος η νίκη θα μπορούσε να πάει στη μία ή στην άλλη πλευρά. Ήταν μία δύσκολη ήττα για εμάς. Η EuroLeague είναι μία μεγάλη σε διάρκεια διοργάνωση, έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξουμε και δεν μπορούμε να στενοχωριόμαστε εξαιτίας μιας τέτοιας ήττας. Πάμε να παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα όπως το Μιλάνο και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε αυτό το ματς”.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ